Pai frazele profei de romana, mate si fizica Cateva: Nu te agita ca un sifon, Fata nu sta asa cracita ca ai timp dupa ce te mariti, Am pazit oile inaintea ta, Ce ai baiate?! Vrei sa te pisi? Auzi.[cu accent pe nas]
Sau cand unii colegi dau replica la profesor de ex ce mi s-a intamplat:
Profa recita: "...Mai lasa-ma un minut, mai lasa-ma o secunda..." Colegul mu: "Va las, va las"
Sau Profa de romana zicea: Voi bineinteles ca veti citi Zana zorilor
La care un coleg: Zana zanelor! Profa: Zana zanelor? De cine? Colegul: Florin Salam! Profa: rade si isi pune mana in cap... vazand la ce ne sta gandu'
In timpul scolii, am un coleg care face glume mereu, pe baza oricarui subiect, iar dupa ca terminam orele, fiind foarte obositi, incepem sa radem din orice prostie.
Cam asa e la mine vinerea dupa ora 10 cand nu mai au chef de scoala doar sa se termine mai usor orele, sa mearga acasa Tare cum toti radem ca prostii
Asa si eu
Pai, eu merg la scoala internationala deci este in engleza.
Ma amuza profa noastra de geografie (cred ca asa se zice in romana) cand intreaba un copil imediat dupa ce profa zice:
-Pe aceasta planeta sunt 6 miliarde de locuitori.
Dupa ce se termina ora un copil merge la profa si o intreaba:
-Cati locuitori ati zis, 8 miliarde?
Profa:
-No, hunny, you have to be lisen!
Adica: nu dulceata, trebuie sa asculti!
In fine, dupa aia i-a spus.
Mr. Bean
Daca mai vreti bancuri ducetiva pe pagina de facebook: Poze haioase si bancuri
P.s. e o poza cu o pisica
Pe mine ma amuza farsele, uite la ce ma uit http://www.youtube.com/......p?/results Este foarte amuzant! Til recomand!
Unii colegi care se fugaresc sau se bat (o fata cu un baiat nu baiat baiat ca asa iese urat) inainte sa vina profa.
Modelele impiedicate care cad pe podium si persoanele prea grase ca sa poata intra pe usa
Faptul ca stau cu prietenii, ma amuza pur si simplu...pentru ca ei ma fac sa zambesc