Din cauza dezinteresului celorlalti fata de problemele unora. Decat sa se gandeasca la problema cuiva, unii prefera sa dea un sfat din asta banal. Habar nu am de ce o fac
Incearca sa fie amuzanti, smecheri, altfel spus.Nu-i intereseaza sa ajute o persoana ci sa faca cat mai multe raspunsuri si daca nu stiu spun raspunsuri la misti.
Ciocolata întradevăr ajută în stări de depresie, nu-i nimic de mișto aici. Unii oameni mănîncă ciocolată cînd sunt supărați fără ca să-și dea seama pe cînd atunci cînd sunt fericiți nu manifestă același interes intens. În acest caz nu-i chiar glumă. Sunt de acord că sunt o mulțime pe acest site care vorbesc pentru pereți fără a ajuta pe cineva dar nu vă rămîne decît să-i ignorați. Cum spunea Einstein : Există două lucruri infinite în această lume : universul și stupiditatea umană, dar nu sunt încă sigur asupra universului.
Stii, taieturile cu lama te ajuta sa scapi de depresie. A fost demonstrat stiintific, si medicii chiar recomanda, persoanelor deprimate, sa recurga la aceasta practica.
Eu nu inteleg de ce te deranjeaza atat de mult. Poti ignora astfel de intrebari, si implicit, astfel de raspunsuri.
Personal, nu ma enerveaza.
Nu, nu intelegi. Vreau sa spun ca nu dispar toate doar mancand ciocolata. Alea sunt probleme reale care au nevoie de solutii nu de un raspuns cretin folosit de orice adolescenta proasta.
Da, ai dreptate. Nu dispar problemele daca mananci ciocolata.
Dar nu dispar nici daca pui o intrebare pe un site plin de copii.
Cred ca aici gasesti unele sfaturi, unele idei obiective. O alta perspectiva.
Dar oricum, nici un raspun de aici nu poate ajuta pe cineva sa isi rezolve problemele. Pentru ca daca eu spun ca sunt deprimata ca m-a parasit iubitul, toata lumea va spune gen: uita de el, lasa ca trece, timpul le rezolva pe toate. Dar ei nu stiu cu adevarat ce s-a intamplat. Poate eu l-am inselat pe el. Poate sunt o persoana insuportabila. Poate ca sunt nebuna.
Ciocolata te face sa te simti mai bine, intr-adevar.
Si oricum, de ce as avea pretentia ca unor straini de pe site-ul asta sa le pese de mine? De ce sa le para rau? De ce sa arunc pe ei vina ca ei isi vad de vietile lor, si mie imi dau raspunsuri superficiale?
Nu e vina nimanui de pe acest site ca eu am probleme. Deci nu trebuie sa am pretentia sa mi le rezolve.
Am vazut multe intrebari idioate. Gen ''Vreau sa ma sinucid, spuneti-mi ceva sa nu o fac''. Pai ce naiba e asta? Daca tu esti prost si vrei sa iti iei viata, treaba ta. Nu ma fa pe mine responsabila de asta, ca nu am reusit sa te conving. E strict problema ta.
Sau in urma raspunsurilor primite, am vazut ca un utilizator a spus ca a decis sa divorteze. Cum asa?!? Tu te desparti de nevasta ca o mana de copii ti-au sugerat asta?! Pai da cei de pe TPU vor trebui sa treaca printr-un divort? Erau parca si copii in relatia aia. Ei ce vor face?
Sincer mi se pare naspa sa iti plangi de mila pe net. Daca ai o problema (sentimentala), rezolv-o. Nu cauta sa fii compatimit.
E bine cateodata sa ai si o a doua parere, dar pana la urma doar cel implicat direct intr-o situatie cunoaste toate detaliile si poate gasi solutia cea mai buna pentru el.
O zi buna!
Raspunsul tau aici...Imi place sa-ti raspund la intrebari si sa citesc ce mai zic si altii sau tu, dar aici nu stiu ce sa comentez. Ciocolata e buna.
Iti place sa fii in ipostaza de psiholog. Daca nu te deranjeaza... Ce zodie esti? O_O