Du-te la psihiatru el e cu tratamentele care îți fac efectul, psihologul e o parte din terapie la fel ca și tratamentul, deci psihologia nu e știința dar psihiatria e știința
Ceea ce mi-a recomandat doctorița, numai am, ba chiar am folosit în doua luni cât în una, la fel și cu alea de dormit, efectul ciudat este ca am erecti puternice când nu le iau, nici la psihiatru nu am mai fost sau psiholog, contează și tu cum ești sa știi, ca dacă ai mult timp de pierdut de plictiseala apar atacuri
Incepe cu https://www.youtube.com/c/Semped
Da, m-a ajutat. Psihologul nu te poate căra în spinare toată viața. Viața ta o duci pe picioarele tale. Nu e știință perfectă și exactă.
Cand e o boala psihica ajuta in primul rand tratamentul, daca nu merg 1-2 trat, se schimba pana se da de ala potrivit.
Insa sunt si cam 30 % din depresivi-anxiosi care sunt rezistenti la trat si nu le merge nici un trat.
Dar asta nu inseamna ca boala nu e de tratat (cum multi psihologi habar nu au).
Nu exista "aaa nu e de psihiatru pentru ca nu merg tratamentele, deci e clar ca nu e de tratat".
In general problemele psihologice se trateaza la psiholog, dar nici acolo nu inseamna ca merge la toti, la unii poate sa nu mearga, dar la multi merge.
Adica erori de gandire, comportamente deviante, traume, dar fara boli psihice care indiferent de mediu, exista.
Alea care nu au treaba cu mediu se numesc depresii-anxietati endogene sau nonreactive, se stie in medicina.
Alea cu motiv se numesc excogene sau reactive, si se da tratament si pentru cazul asta daca medicul considera.
Sau daca e si boala si deviatie, traume, se da si trat dar se face si terapie.
Problemele fie psihiatrice fie psihologice au doua cauze:
1- Mediul care conteaza foarte mult.
3 - Predispozitia genetica.
Manut, doar ca mergi la psiholog nu e destul. Trebuie si tu sa vrei sa te schimbi, sa faci ce iti zice si sa crezi ca va fi mai bine. Ca daca mergi doar sa ii povestesti chestii si sa dai din cap cand iti zice ce sa faci, dar aplici 0, normal ca nu se intampla nimic. Terapia nu e fermecata, e nevoie de luni sau chiar ani pana se vad efectele in functie de probleme.
Tu ești în categoria unde ori renunți tu să mai mergi la psiholog ori renunță el să mai facă ședințe cu tine.
Pai eu am facut tot ce mi-a dat si nu s-a intamplat nimic, eu ce vrei sa fac? el da tratamentul nu eu.
A mancat banii, da, nu a inceput sa repete, a inceput s-o ia pe aratura ma lua cu planete, cu medicina cu alte treburi paralele cu problemele mele, psihologul mananca banii!
Înțeleg nu neaparat Man, fii atent nu e nimic garantat aici poate să nu funcționeze și 2. Poate să funcționeze gen am unele modificări în 2 ani dar foarte puțin și am muncit mult cu mine, poate să dureze și ani de zile zi și mie ți se pare că nu are răbdare un om daca durează ani de zile
Pai a facut ce zice psihologul precis, si s-a dus ani acolo, dar n-a mers.
Ptr ca nu la toti merge, nu garanteaza nici un medic si nici un psiholog reusita.
Daca nu merge, nu inseamna ca e vina pacientului sau a medicului/psihologului, organismele nu se stie cum reactioneaza si de ce nu raspund la tratamente/terapii.
Adica rezistentii la tratament, ca asa se numesc.
E usor sa dam vina pe pacient, si gata, ne spalam pe maini.
N-a mers la el, aia e.
NU trebuia să te mai duci în momentul când el repetă ceva ce ai mai făcut cu el.
Gândește bine când el a început să repete cu tine ce a mai făcut până atunci.
După ședința aia tu nu trebuia să te mai duci la el.
Ori mergeai la altul ori nu mai mergeai deloc nicăieri.
Bolile psihiatrice nu dor, de aceea personal nu constati daca tratamentul are efect. Acest lucru il pot observa cunoscutii.
Bolile psihiatrice, in cvasiunanimitatea lor nu se vindeca, ele doar se amelioreaza prin tratament.
Utilizatoare123 întreabă: