Mare rahat... avem generatii intregi care injura si isi baga in toata lumea indiferent de varsta, nu saluta si nu respecta pe nimeni, se vede grav lipsa vechilor obiceiuri...
Ce legătură are ce ai zis tu cu ce am întrebat eu? Eu nu eram genu ala sa nu salut sa din astea chiar știam de respect dar am fost batuta cu cureaua pentru ca am fost prinsa ca am fumat și asta nu o data de multe ori. Ma prindea și ziua următoare iar fumama după ceva timp iar ma prindea iar ma bătea ma gândeam cum sa ma ascund mai bine. El nu ma urmarea special ca nu ma prindea fix după, ma prindea după ceva timp și iar îmi inrosea fundul.
Toti din generatiile vechi am fost batuti cand eram mici cu cureaua, cu sarma de la peria de spalat sticle, cu teava de la aspirator, n-am murit nici unul, ba mai mult, suferim de o boala numita respect pentru ceilalti.
Tu cati ai ani? Eu am 19
30 de ani.
Eram foarte mica și nu mai țin minte, părinții mei erau totuși foarte stricți și nu m-au lăsat singura afara pana la 13-14 ani! Țin totuși minte pe la 7-8 ani ca mama folosea papucul când se enerva foarte rau
Ești " fericita " dacă NU ai cunoscut nuiaua sau cureaua pe fundul gol! Nici eu NU *( cureaua cel puțin)!
Dar în generala în fiecare pauza în toaleta la băieți era expoziție de funduri vargate de curele! Cel ce avea DOAR o dunga de curea era " fericitul clasei "
La unul în clasa a-6 -a am numărat 14 dungi de curea pe fund și picioare!
Cati ani ai acum? Pe mine nu m-a bătut niciodată mama, iar tata am spus asta doar la chestiile ce le considera el grave când era sa rămân corigenta, când ma prindea ca fumez ( de multe ori.) când am chiulit de la chimie... în rest nu îmi zicea nimic tata eram ca în puf ținută în rest aveam tot ce aveam nevoie nu duceam lipsa de nimic pana la vârsta de 16 ani nici o palma nu mi-au dat. Dar când am început sa am " aere de fata rea..." stăteam la colt cu băieții la liceu cu fumam, bine mie nu mi se pare nici acum ca am făcut ceva nu am dat nimănui în cap da ma rog. Prima oara când l-am văzut nervos pe tata atunci chiar mi-a înroșit fundul sa țin minte cum se simte cureaua. Am si acum și port și acum cureaua aia, acum nu vreau sa ma crezi nebuna sau ceva da ma jur ca ( bine, în ciuda faptului ca aproape ma pisam pe mine de durere) mai aveam un pic și ma udam de placere înainte sa primesc prima data cu cureaua îmi era asa ca nu știam cum se simte ma gândeam ca e mult mai rău da ma jur ca ma obișnuisem cu senzația chiar îmi suradea ideea. Nu pot zice ca era ceva ce as fi făcut zi de zi dar nici ceva sa zici ca mori, decat sa îmi fi făcut morala mama ( ca morala îmi făcea nu ma bătea da morala îmi făcea dacă greșeam.) Preferam cureaua. De la 16 ani pana pe la 17 ( anul ala 2022) am primit curele
33 am! Eu am fost foarte rău. Nu suntem din aceleași generații! Ai devenit sado daca îți surâdea ideea sa fii bătută! Nu tii dor de acele curele?
Nu ma consider sado. Sado is aia de vor cu aproape orice obiect sa cauzeze durere. Eu nu vreau asta, îmi place doar cureaua. Dar sincer zic chiar imi e dor. adoram senzația gândul ca chiar sunt pedepsită cu cureaua ma gândeam în sinea mea ca e normal sa doară pana la urma și stăteam acolo nu era durerea în sine plăcută și gândul că mi se bate fundul. Nu îmi place sa fiu batuta cu răni de aia zic ca nu is sado, suficient de tare încât sa simt ceva dar sa treacă complet în maxim 2 zile ( de obicei minse ameliora și după câteva ore. Aveam eu rezistenta ).
Nu, doamne ferește, ala e ABUZ si este ILEGAL si IMORAL. Daca ar fi pus mana pe mine, in secunda doi ajungeau la poliție.
Multi parinti au fost de 2 lei cu zeci de ani in urma, îmi pare rău sa aud lucrurile astea. 50-200 lovituri merita si el la bătrânețe, zilnic
Eu ti-as recomanda sa faci terapie, nu te va ajuta prea tare sa vorbești cu cineva care a trecut prin situații similare, doar sa te descarci, doar atât, insa traumele rămân acolo. Fa terapie
Sincer îți zic nu am nevoie de terapie is ok acum. S-a întâmplat acum vreo 2 ani pana la urma nu ma lua cu forța sau ceva ma întreba preferi ( da pe ton dur ) sa nu mai ieși din casa o luna și fără telefon sau te bat la fund și ce sa zic preferam a doua varianta. Dar durea rău stăteam acolo nici nu știam câte are de gând sa îmi dea nici nu îl întrebam îl lăsam sa ma pedepsească cumva în ideea ca poate dacă îl las nu ma mai cearta după
Ai, crede-mă. Traumele sunt acolo! Crezi ca nu ai nevoie. Toti avem nevoie. Oricât de roz a fost copilăria cuiva, tot sunt traume. Este total greșit, nu lași pe nimeni vreodată să te pedepsească. Pedeapsa are rol temporar. Faptul ca ai fost victima acelui abuz, te va urmări toată viața, dacă nu vei face nimic. În moduri la care nici nu nu te aștepți. Citește pe net despre asta
Democrat omul! Bine ca aveai " privilegiul " sa alegi!
Alții primesc bătăi din motive stupide fără drept de alegere! Cam multe totuși chiar și cu pantaloni pe tine!
Mătușa-mea o mai altoia pe nepoata -mea DOAR pentru note mici *( sub 5 ) cu maxim 10 palme pe fundul gol!
Și ea avea de ales între 2 săptămâni fără calculator sau bani de buzunar! Prefera palmele ca termina mai repede!
Eu am fost fericit NU am experimentat decât o nuia peste picioare în clasele primare când mai rupeam foi din caiet sau vârfurile de la creioane!
Trebuie ținut un echilibru între autoritarism și libertinaj mai ales la vârsta periculoasa 12-18 ani!
Apar tentațiile *( alcool, fumat & droguri + sex neprotejat) iar dacă părinții NU au un minim de talent pedagogic sacapa situația de sub control foarte repede!
Bataie cu cureaua la fundul gol as aplica DOAR când vorba BUNA și pedepsele *? ( fără telefon, calculator sau bani de buzunar ) NU mai au efect! Minim 4 și maxim 10!
Ușor cât sa PISTE! La interval de 3-4 minute una de alta!
Dacă ai ști cum se simt 200 de curele peste fund... ce 3-4 min, mi le-a dat rapid. Toată pedeapsa a durat maxim 10 min pana a ieșit el din camera. De aceea data le-am primit cu cureaua mea ( nu mai țin minte de ce exact oricum or trecut 2 ani poate chiar peste, poate nu avea alta curea la îndemână) venita de afara după ce m-a certat mi-a zis sa îmi scot cureaua, m-am aplecat peste scaun și a început... mi-a bătut fundul de deja îmi ardea simțeam puternic loviturile, nu făcea pauze 2 sec între lovituri cam asa o usturime continua ce se amplifica foarte mult
Scuze! 200 deja vorbim de SADISM! Nu mai este nici măcar chestie " educativa "! Între 4 și 10 maxim pentru un copil / adolescent sunt suficiente! Cum spuneam date ușor și la interval de 2 -3 minute timp în care " vinovatul " sa aibă timp de gândire fata de fapta comisa!
Cea mai MARE greșeală făcută de părinți este sa dea pedepse mult disproporționate fata de greșeala unui copil!
Un copil accepta o pedeapsa DACA este justa și dacă este aplicata pentru fapte făcute CU INTENTIE *( vorbit urat, mințit, furat )!
Tu cum le primeai descrie puțin mai mult, la pielea goala, lovea tare, în ce context?
Eu NU am avut " onoarea " sa fac contact fizic cu madame cureaua! Singura bataie serioasa a fost prin clasele primare cu o nuia peste picioare!
Pe la 15 ani mi-am tras eu singur 2 pe fundul gol doar sa experimentez ce simțeau colegii din clasa când erau " masați " de parinti!
Mulțumesc lui Dumnezeu ca am avut niște parinti destul de o.k!
80 % cearta și pedepse! Rar câte o urecheala!
O " bataie " cu cureaua pe fundul gol este SOLUTIA extrema! Atunci când asa cum am spus NU mai au efect vorba bună, explicațiile și pedepsele!
Nu as aplica chestia cu cureaua pentru rezultate școlare *( doar pentru furat, vorbit urat sau purtare urata fata de parinti, bunici sau alți membrii de familie )!
Copilul trebuie FACUT sa înțeleagă ca NU invata pentru școală, profesor, parinti CI DOAR PENTRU EL!
Dacă un părinte ABUZEAZA de cearta, pedepse sau mai RAU BATAIE atunci va distruge încrederea și respectul copilului sau!
Pe măsură ce creste un copil realizează când un părinte este CORECT și face educație sau este un ABUZATOR care cauta refulare și plăcere în chinul și plânsul unui copil!
Iar UMILIREA ( cearta / bataie ) fata de rude, colegi de școală sau grupul de prieteni duce chiar la URA copilului fata de părinte!
Și eu mi-am aplicat curele acum ceva timp peste fund pur și simplu pentru ca îmi era dor de senzație. Știu ca suma ciudat dar eu nu îl uram pe tata când făcea asta cumva îmi plăcea oarecum ideea sa mi se bata bucile cu o curea de piele ( e drept ca am auzit și eu de pe la colegi ca doare ca nu știu ce și nu știam deloc cum e pana când am primit prima data ). Port și acum cureaua care o fost folosita acum 2 și jumate pentru a ma pedepsi și cumva m-am atașat de ea îmi place gândul, sa știu ca în trecut cureaua asta la prima vedere un obiect banal mi-a făcut asa ceva și a durut în asa fel... in timpul pedepsei nu eram genu nu știu dacă am mai zis care sa încerc sa fug cumva acceptam ideea stăteam acolo cuminte și le numărăm în gând. Dar trebuie sa recunosc ca atunci când am primit prima data ( poate suna a nebunie da aia e ) am avut o mica doza de entuziasm sa vad cum e ca tot auzisem pe la alții, și în timp ce le primeam cumva eram mandra ca stau acolo și efectiv mi se bate fundul
Pai aia *( bătaia a fost intima - în casa )! Dacă venea la liceu sa te certe sau bata de fata cu colegii te asigur ca nu mai era un sentiment " plăcut "!
Unii copii vad pe net chestii legate de BDSM și SoftSpanking! Vor sa experimenteze niște palme sau curele la fundu gol! Provoacă intenționat părinții cu prostii poate scoate tata sau mama cureaua și le face " plăcerea "!
Pana prin clasa a -6 -a și nepoata -mea primea palme la fundu gol de la ma-sa pentru note mici! Rar! Aia era un " alint " nu bataie! Un 4 pe luna tot țintea doar sa mai primească o " porție "!
Nu ma consider bdsm neapărat dar recunosc ca ador maxim senzația curelei pe fund. Nu îmi place cu nimic altceva ( am încercat doar odată sa îmi dau singura cu o paleta dinaia de lemn nu știu exact cum se numește posibil tocător da nu semnana in fine. ceva de genu o paleta de lemn, pe fund da nu îmi place deșii nu doare la fel de tare ca cureaua. Nu i-as fi provocat niciodată părinții pentru a primii, dar cum am mai zis nu ma deranja dacă primeam. Ma deranja sincera sa fiu mult mai tare morala și cearta și atmosfera aia creata decât curelele în sine. De ar fi fost după mine as fi preferat sa îmi dea și mai tare sau mai multe dar in afara de asta sa nu mai scoată nimeni niciun cuvânt despre prostia făcută de mine sa se șteargă tot. Cureaua o accept dacă știu ca după durere pot sta liniștită întinsă în pat și sa nu ma mai certe nimeni. Și ce ii drept uneori ma lasă în pace după, gen ( scenariul clasic ) îmi făcea mama morala ma certa puțin și după venea tata, ea iesea din camera și îmi ardea curu. După ce considera el ca e suficient îmi arunca cureaua pe spate și ieșea din camera, și stăteam acolo în pat cumva eu cu durerea mea mult mai ușor de suportat pentru mine cel puțin decât cicaleala. Și ca să revin la ideea inițială, doar cu cureaua îmi place. Pur și simplu ador gândul de piele, o curea groasa din piele naturala am lunga și flexibila pot zice, ce mi se unduia pe fund intr-un stil..de ma abținem sa nu tip da nu o făceam stăteam nemiscata și îl lăsam sa își facă treaba. Un alt motiv pentru care îmi place este pentru ca știu ca oricât de tare ar durea trece rapid cel puțin în cazul meu. E de moment mai mult doare în timpul bataii mai alea atunci când fundul e deja rosu si continua sa loveasca peste acele zone dar ma calma simplul gând ca se termina și după undeva cel târziu pana în seara respectiva durerea se diminuează, iar în maxim 1-2 zile trece. Doar curea ( preferabil cureaua mea îmi place dacă tot e sa fiu batuta măcar sa fiu cu cureaua mea, ce sa ii faci merit și eu măcar atât )și doar peste fund îmi place gen nu picioare sau alte zone, pe fund nu se intmapla nimic nu îs vase de sânge sau ceva nervi e doar durere de moment nu persista grav niciodată mai mult de o zi in unele cazuri chiar după ultima curea ce o primeam deja nu mai aveam treaba la modu ca ma durea era rosu dar nu ma deranja sa stau pe scaun. Au fost dați în liceu când mi se inrosea curu în timpul săptămânii pentru note la matematica în special iar după ziua următoare eram nevoita sa stau cu bucile pe scaunul ala de lemn la ore. dar trecea peste noapte senzația profunda era chiar mai mult decât suportabil, ma mai foame puțin pe scaun dar era ok, iar ziua mai următoare puteam sa nici nu ma mai gândesc. Și pe langa toate astea apreciez faptul ca doar o singura data mi-a dat o parte din lovituri și la fundul gol, în rest a preferat sa nu ma facă sa ma rușinez, oricum aveam chiloți tanga pe mine nu mibse vedeau zonele intime, puteam tine chiloții aia pe mine iar fondul sa fie gol, dar a preferat doar sa ma pedepsească nu sa ma și umilească. Peste pantaloni de trening sincer zic ca as fi curioasa cum se simte dacă e mai rău sau mai ok, nu știu ca nu an avut ocazia sa experimentez asa, doar peste blugi. 99% din timp pot spune ca port blugi de când ma trezesc pana adorm foarte rar port trening. Și bătăile le primeam de fiecare data după de vedeam de la liceu nu am primit niciodată asa în decursul zilei spontan gen sa stau liniștită în camera și sa ma bata seara, nu. De fiecare data undeva pe după-masă le primeam de aia zic ca pana seara trecea. Îmi place și sunetul ala când loveste... suna destul de tare când loveste pe blugi fiind materialul mai dur bănuiesc gen se aude și dacă ești in alta camera, dădea drumu la TV uneori și după îmi cerea cureaua
Îmi e dor sa mai îmi dea cineva o bataița cum se da ca la carte cu cureaua la fund dar na...
Gen sentimentul ala sa stai cu fata în perna și sa le suporți frumos fără sa miști sau sa zici ceva, pur și simplu sa stai acolo cuminte și sa îl lași sa îți dea câte considera ca trebuie și doare destul. Mi-ar plăcea dacă as avea o persoana de maxima încredere sa o rog sa facă asta dar sa dea cum ar pedepsi propriul copil dacă ar face ceva foarte grav fără mila. Nu as zice sa se oprească. Am rezistenta destul de mare și îmi place gândul ca nu știu câte are sa dea. Când ajunge pe la cureaua 10-15 deja începe sa piste, după cureaua 50 doare orice ai face, și zic peste pantaloni după 50 de curele zdravene doare tare, și te doare și te gândești câte are de gând sa mai dea dar stai sa le iei. Atunci când am luat 200 am zis era sa ma pis pe mine și ma jur ca mult nu mai aveam dacă mai dădea și 10 curele creca o făceam ma pisam efectiv pe mine de durere. Asa clasic pentru alte fapte în jur de 100 primeam. După a 50-a curea pana la 100 simți cum îți arde fundul cum tremura dar semi suportabil asa sa zic cumva mai puteam duce voiam sa vad câte da. Dar după 100 de curele ( ceea ce doar odată am primit ) e rău, foarte dureros. Doare în draci pusesem capu pe hainele de pe scaun și tot ce puteam face e sa le număr. Deci ca să îți imaginezi cum se simte la 200. Și lovea una după alta tare ferm și rapid ca simte flăcări una după alta le simțeam bine
Dacă ai drum prin Marsilia *( Franța ) te aștept la un masaj! Dar regulamentar! Pe fundul gol!
Unde stai în România? În ce oraș?
București. De primit nu ai primit, dar de oferit ai mai dat vreodată cuiva?
Nu! Dar toate au un început când îți dorești ceva! Și sa fie mai interesant vei participa la o loterie! Câteva biletele cu numere intre 20 și 50! Numerotate din 10 în 10!
Ce extragi aia primești!
În serii de câte 10 cu 5 minute pauza de " refacere "! O cafea, un suc... un croisant!
Cum îți pare ideea mea?
Garantez ca le vei simți DUBLU! Extragi 30 le vei simți ca fiind 60! Dacă tot vrei TARE!
Da-mi mesaj pe mail cinevacareva56789@gmail.com
Nu îmi folosesc mail-ul personal. Ti-am dat mesaj prin TPU!
Ok. Oricum nici mailul ala ce ți l-am dat eu nu e personal am multe adrese de mail