anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pe voi va băteau părinții în copilarie? Pe mine ma bătea tata cu cureaua. M-a bătut în perioada liceului pentru fumat, chiulit. Ma întreba de fiecare data ce prefer sa nu ies în casa o luna sau sa primesc o bătaie la fund și alegeam a doua varianta. M-a bătut și cu cureaua lui si cu a mea, dar mie chiar îmi convenea adică aveam o relație deschisa cu el era pe modu ai greșit, trebuie sa te pedepsesc. Durea chiar rău de îmi venea sa ma pis pe mine dar cumva ma obișnuisem știam ca doare și după 1-2 zile trece sau cel puțin nu mai doare asa, decât sa fi stat în casa fără telefon. Mi-ar plăcea sa vorbesc cu cineva și în privat care o avut experiente de genu. Odată m-o prins seara târziu pe o banca în parc cu o prietena ca fumam. Numa îl vad ca vine, știa ca am mai fumat nu era prima oara dar el credea ca m-am lăsat, vorbesc serios. Cam asa era la mine adică ma prindea, îmi inrosea fundu, îmi făcea și mama o morala ( fiecare cu atribuțiile lui el cu bataia mama cu morala ) iar eu de ziua următoare fumam iar dar în alte locuri după un timp ma prindea iar. Aceea prietena în ziua aia o plecat și ea de frica sa nu o sune și pe mama ei ca stătea aproape de mine o bătea și pe ea măsa, iar eu am fost condusa de tata acasă. După ce am ajuns acasă i-a zis și la mama sa știe și ea o început și ea, după care o zis sa trec la mine în camera, o spus sa îmi scot cureaua ( nu avea niciuna la îndemână, da îmi suradea ideea sa știu ca îs pedepsită cu a mea măcar. Eram imbracata intr-un tricou negru băgat intr-o pereche de blugi albastri subțiri țin sa menționez) iar loviturile mi le-a dar toate peste blugi, lovea zici ca din tavan acum pe bune da avea mana puternica dădea de le simțeam, pantalonii subțiri de tot iar lenjerie intima aveam tip tanga deci era ca și la pielea goala. Puternic și rapid lovea simțeam ca nu mai pot la un moment dat da nu îndrăzneam sa ii zic. 200 de curele am primit in ziua aceea. Primele 50 erau mai de acomodare la mine in sensul ca eram obisnuita dureau da nu sa zic ca nu pot suporta dupa cam 50 deja era rosu si el continua sa loveasca in acelasi timp. Cam asa primeam de fiecare data 50-200 dar peste pantaloni. După ce a terminat mi-a aruncat cureaua pe spate și a plecat din camera. Oricum cureaua ustura în draci, simțeam cum îmi tremura fundul

52 răspunsuri:
| Kqnfiwbcin a răspuns (pentru Kqnfiwbcin):

Gen sentimentul ala sa stai cu fata în perna și sa le suporți frumos fără sa miști sau sa zici ceva, pur și simplu sa stai acolo cuminte și sa îl lași sa îți dea câte considera ca trebuie și doare destul. Mi-ar plăcea dacă as avea o persoana de maxima încredere sa o rog sa facă asta dar sa dea cum ar pedepsi propriul copil dacă ar face ceva foarte grav fără mila. Nu as zice sa se oprească. Am rezistenta destul de mare și îmi place gândul ca nu știu câte are sa dea. Când ajunge pe la cureaua 10-15 deja începe sa piste, după cureaua 50 doare orice ai face, și zic peste pantaloni după 50 de curele zdravene doare tare, și te doare și te gândești câte are de gând sa mai dea dar stai sa le iei. Atunci când am luat 200 am zis era sa ma pis pe mine și ma jur ca mult nu mai aveam dacă mai dădea și 10 curele creca o făceam ma pisam efectiv pe mine de durere. Asa clasic pentru alte fapte în jur de 100 primeam. După a 50-a curea pana la 100 simți cum îți arde fundul cum tremura dar semi suportabil asa sa zic cumva mai puteam duce voiam sa vad câte da. Dar după 100 de curele ( ceea ce doar odată am primit ) e rău, foarte dureros. Doare în draci pusesem capu pe hainele de pe scaun și tot ce puteam face e sa le număr. Deci ca să îți imaginezi cum se simte la 200. Și lovea una după alta tare ferm și rapid ca simte flăcări una după alta le simțeam bine

| MistarGoGu a răspuns (pentru Kqnfiwbcin):

Dacă ai drum prin Marsilia *( Franța ) te aștept la un masaj! Dar regulamentar! Pe fundul gol!

Unde stai în România? În ce oraș?

| Kqnfiwbcin a răspuns (pentru MistarGoGu):

București. De primit nu ai primit, dar de oferit ai mai dat vreodată cuiva?

Nu! Dar toate au un început când îți dorești ceva! Și sa fie mai interesant vei participa la o loterie! Câteva biletele cu numere intre 20 și 50! Numerotate din 10 în 10!
Ce extragi aia primești!
În serii de câte 10 cu 5 minute pauza de " refacere "! O cafea, un suc... un croisant!
Cum îți pare ideea mea?

| MistarGoGu a răspuns (pentru MistarGoGu):

Garantez ca le vei simți DUBLU! Extragi 30 le vei simți ca fiind 60! Dacă tot vrei TARE!

Da-mi mesaj pe mail cinevacareva56789@gmail.com

Nu îmi folosesc mail-ul personal. Ti-am dat mesaj prin TPU!

Ok. Oricum nici mailul ala ce ți l-am dat eu nu e personal am multe adrese de mail

| CrasmaruMarius a răspuns (pentru Kqnfiwbcin):

Care are senzația cea mai fierbinte palmele la fundul gol sau cureaua din piele

| Kqnfiwbcin a răspuns (pentru CrasmaruMarius):

Cureaua

| CrasmaruMarius a răspuns (pentru Kqnfiwbcin):

Ba da m-a bătut îmi dădea 10 palme la fundul gol dar nu are nici o reacție palmele vreau sa vad senzația aia fierbinte cu cureaua stand pe burta

| Kqnfiwbcin a răspuns (pentru CrasmaruMarius):

Scrie-mi în pv pe mail cinevacareva90@gmail.com

| CrasmaruMarius a răspuns:

Pe mine mă bate in fiecare zi îmi dă 10 palme la fundul gol, pentru prostioarele care le fac la școala am note rele nu fac temele rămân repetent fumez scuip trag de par nu trec în clasa a 4 a dar doamna învățătoare ea zis la ședința sa îmi schimbe pedeapsa să pună cureaua pe fundul meu dar ea nu vrea a zis și ce dacă ai 10 ani le meriti cu vârf și îndesat, eu i-am zis că nu mă doare și rad de ea și nu are nici o senzație fierbinte.

| CrasmaruMarius a răspuns:

I-am zis lui mami la ce îmi dă 10 palme la fundul gol și ea mi-a zis, că am note rele fumez scuip trag de par rămân repetent a zis că le merit cu vârf și îndesat dar pe mine nu mă doare.

| CrasmaruMarius a răspuns (pentru LisaJulie):

I-am zis lui mama pentru ce îmi dă 10 palme la fundul gol și ea mi-a zis pentru prostioarele care le faci la școala și acasă ai note rele fumez scuip trag de par rămân repetent nu îmi fac temele ea, a zis și ce dacă ai 10 ani le meriti cu vârf și îndesat și eu i-am zis că nu mă doare și nu am nicio senzație fierbinte

| CrasmaruMarius a răspuns (pentru Miruna333):

Și pe mine mă bate mama chiar daca am 10 ani și fac prostioare și la școala și acasă fumez, am note mici nu îmi fac temele o scuip trag de par rămân repetent nu trec în clasa a 4 a dar singura pedeapsa care mi-o da in fiecare zi este mă dezbracă in camera la ea și îmi, dă pantalonașii jos, chiloțeii și îmi dă 10 palme la fundul gol pe mine nu mă doare i-am zis, că mi le da degeaba că eu nu simt nicio senzație fierbinte i-a zis și doamna învățătoare sa îmi schimbe pedeapsa dar ea nu vrea eu nu am avut nicio trauma.Eu nu înțeleg de ce in fiecare zi trebuie să îmi deie 10 palme la fundul gol.

| MistarGoGu a răspuns (pentru CrasmaruMarius):

Hai în Marsilia fraticule! Te masează " unchesu " cu cureaua pe poponet ca 2 săptămâni dormi pe burta! Din aia groasa de militar! PALMELE la fundu gol sunt pentru copii de gradinita!

| MistarGoGu a răspuns (pentru CrasmaruMarius):

Maica-ta e buna cu tine! Rău de tot! De erai al meu îți zbarnaia cureaua pe fundul gol! Îți place bătaia sau chiar nu te poți purta frumos cu cei din jurul tău? Se pare ca ești masochist *( îți place bătaia) vad...

| Miruna333 a răspuns (pentru CrasmaruMarius):

Sper ca glumesti

| CrasmaruMarius a răspuns (pentru Miruna333):

Nu glumesc deloc azi a fost mama la ședința cu părinți și doamna învățătoare ea zis tot a văzut și ce note rele, și ea zis lui mama că m-a prins in baie la fumat, când a ajuns acasa mă dezbrăcat in fundul gol și mi-a tras 10 palme la fundul gol, și mi-a zis sa aleg intre aceste 2 pedepse ori mă închide în casa și stau 3 luni singur și ea cu tati se duce la mare, ori vorbește cu nana care mă botezat să pună cureaua pe fundul meu și să îmi deie o bătaie, zdravănă eu i-am zis să facă ce vrea ea știe că rămân repetent, tot ea mă răsfățat nu am avut limite deloc.

| CrasmaruMarius a răspuns (pentru LisaJulie):

Înseamnă că ai avut niște părinți blânzi, care nu prea te băteau dar nicio palmă la fundul gol nu îți dădea pentru note rele