| רוזנבאום_גבריאל_1949 a întrebat:

Pe vremea lui Ceausescu n-a fost lege contra violentei? Ai putut sa-ti bati copilul in public?
Cum e posibil ca toti muncitorii de la SMT FREIDORF Timisoara au fost de fata cand am luat bataie si in loc sa ia o actiune au zambit si si-au batut joc de mine

5 răspunsuri:
| MariaIoana98 a răspuns:

Că oamenilor nu le pasă, dar nu cred că n-ai fost bătut degeaba. Știa bine ce zicea ala care spunea că ''Bătaia e ruptă din Rai''. Păi când vezi că progenitura ta nu ascultă de tine ce mai poți să faci, măi nene, măi? Îi dai o palmă, două, imediat se potolește.

| רוזנבאום_גבריאל_1949 explică:

Pe vremea lui ceaușescu ai putut să angajezi și să nu-i plătești salar? și nu numai atît
eu am primit doua lovituri la gura stomacului la panificație in Timișoara ( violență la locul de muncă) și mi-a spus la panificație in Timisoara, citez:" transformă lăzile dacă nu, tebat aici" am ajuns în epoca sclaviei

| רוזנבאום_גבריאל_1949 explică (pentru MariaIoana98):

Să-ți povestesc ceva: băiatul meu cel mare a avut trei ani, și nu a vrut să meargă la gradiniță. am luat o joardă și l-am bătut. am ajuns la grădiniță. după un timp am fost chemat la grădiniță. educatoarea m-a întrebat, citez:" ți-ai bătut copilui?" eu am răspuns, citez:"da" atunci educatoarea mi-a spus, citez: "copil bătut", și a ieșit afară din grădiniță. m-am apărat fără frică. cînd i-am spus adevărul, atunci a fost chemată și soția mea, și educatoarea a discutat cu ea. dacă vrei îți dau și numele iei

Cum am primit eu bătaie, pînă mi-a intrat frina în oase. dovadă cînd a venit uzina electrică să-mi taie curentul eu am tremurat. de ce? din cauza educației. am fost și bajocorit. și încă ceva eu am făcut un stînga inprejur și astăzi am soție copii și nepoți. dacă numai aș boci aș fi ajuns unde am ajuns?

și ține minte un lucru : dacă-i prea multă bătaie, îți distrugi copilul

și ține minte un lucru : dacă-i prea multă bătaie, îți distrugi copilul