anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru astia care fumeaza, de ce fumati?! Ma dispera cand trec pe strada si va inspir fumul!

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

O femeie a fost batuta pentru ca a fumat in RATB, fuma d-aia electronica, dar tot tigara este, nu este nimeni obligat sa inhaleze fum, mai ales in mijloc de transport unde sunt multi oameni, intr-un aer incins.Sunt pro si contra cu bataia data femeii, eu voiam mai mult sa fie ''pedepsita'' printr-o amenda, sunt contra pentru a fost batuta, nu prea ar trebui procedat asa. In cazul drogatului din autobuz, daca mai avea si tupeul sa comenteze dupa ce a fost rugat frumos, pur si simplu nu trebuia sa se urce cu tigara acolo, daca facea asta, trebuia altoit din prima, urmatoarea data se invata minte si o lua pe jos in timp ce isi savura tigara!

26 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pentru ca le provoaca placere /calmare si pentru ca organismul lor s-a adaptat in timp ce noi nu neam adaptat

| WaterDrop a răspuns:

Si pe ei ii enerveaza la fel de mult faptul ca tu le respiri fumul sa stii. De ce respiri?

| Antimanele104 a răspuns:

Ne pare rau, Hitler, dar Al Doilea Razboi Mondial s-a terminat in urma cu mai bine de 70 de ani.Gandeste-te ca noi astia, fumatorii, fumam doar afara in spatii deschise sau acasa.Plus ca avem si noi o singura desfatare, noi nu iti zicem tie ce viciu naspa ai.

| darrio2007 a răspuns:

Ocoleste-ma ca sa nu mai imi inspiri fumul.

| DeathOfDreams a răspuns:

Ne doare fix undeva dacă inhalezi fumul nostru de țigară, poți oricând să treci pe partea opusă sau să ne ocolești.

Diverse motive.
Din plăcere, obișnuință, tânjind după senzația falsă de relaxare.

| Drimmero a răspuns:

Sincer sa fiu, eu unul sunt obisnuit cu fumatorii, stau pe langa fumatori pe afara, am si rude fumatoare, mai trec pe strada si isi mai aprinde cineva tigarea si fara sa vrea fumul vine la mine, se mai intampla. Sunt si ei oameni, trebuie sa aiba un viciu sau ceva cu care sa isi procure o placere! Cand e aglomeratie pe strada si nu am unde sa ma duc si isi mai aprind unii cate-o tigara din fata, atunci e iadul pe pamant, doar atunci ma simt deranjat, in rest nu am nimic cu ei, treaba lor ce fac!

| UnBroken2016 a răspuns:

Ce victime pe aici fratica laughing.
Ca sunt niste idioti, fac viciul ce vor din ei. Cam patetic daca ma intrebi pe mine.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Drimmero):

Iei tigara si le bagi pe gat laughing cum ce sa le faci. Daca au comportament de taran si iti raspund cand tu le vorbesti frumos.

| Drimmero a răspuns (pentru UnBroken2016):

Eu am baiat cu bun simt si nu i-am pus sa se dea mai incolo, nu i-am injurat sau ceva, dar daca vreodata chiar ma deranjeaza, le spun sa fie si ei atenti unde sufla. Aveam in liceu colegi care fumau precum turcii, aveau o boala sa se puna langa mine, parca faceau la ambitie cu nervii mei rolling on the floor)

| Drimmero a răspuns (pentru Drimmero):

Am fost *

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Drimmero):

Eu ma refeream mai mult la aia cu comportament de cocalari. De fel in statie sau unde mai intalneam din astia ma dadeam la o parte dar am intalnit acum cateva luni un ciumpalac de 18 ani care fuma in autobuz. Dupa ce i-am luat tigarea si i-am aruncat-o pe geam chiar asteptam sa comenteze ceva, dupa ce ca l-am rugat frumos sa o stinga la inceput.

| Florentina9210 a răspuns:

Intrebarea asta voiam sa o pun si eu!

| Florentina9210 a răspuns (pentru Drimmero):

''aveau o boala sa se puna langa mine'', pai daca le erai drag.nts nts

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

S-au luat unul dupa altul, ca o turma de oi ratacite. Nici ei n-au habar de ce fac asta.
Eu am incercat inca de la varste la care inteligenta nu era punctul forte, si tot nu s-a prins. Trebuie sa fii prost destul. De fumat nu te apuci in 5 minute, ai nevoie de minim 2 saptamani, in care sa inveti sa accepti fumul, si probabil de la o luna in sus, ca sa devii dependent. Avantajele? Nu sunt. Costa bani, mananca din sanatate, impute tot in jur. Trebuie doar sa fii idiot.
Cum spuneam, am incercat tigarile de mic, am avut libertate, am stat in crasme de la 15 ani (la modul alcoolist, nu pe suc), am facut tot felul de prostii, cheltui bani pe 'socializare', trag narghilea si 'altele', dar tutunul e o chestie pentru idioti.
Trebuie sa fii prost 'destul', ca sa reusesti sa devii un (idiot) fumator in toata regula, ca nici macar nu e usor, sau ieftin.

| ShaOfHatred a răspuns:

Ii o tara libera,face cine vrea ce vrea. Nu fumez si nu il sustin, dar nu ai dreptul sa le zici nimic. Nu iti convine mergi altundeva. Nici mie nu imi plac țiganii, dar nu am dreptul sa le spun asta. Lumea fumeaza tigara electronica, si si pe aia ii judeci. Daca e "normal" sa fi pro homosexualitatii, atunci e normal sa fi pri si pentru fumat.
Peace.

| Drimmero a răspuns (pentru Florentina9210):

Preferam sa nu!

| RagnarokR a răspuns:

Ai de mine cati hateri pe aici!
lasa-i sa isi distruga si putregaiasca in pace organismul, saracii de ei. haha

Cam multe preferinte pe capul tau!

Pai si normal, am si eu preferintele mele, ca tot omu'!

Desigur! scuza-ma!

Fite si figuri ce ai/

Imi permit, sa fiu sincera, mi-am gasit si omu'. smug

Doar ai gasit omu', nu te pune cu el ca te face una cu pomu'!

Nu ai da tu intr-o fetita ca mine, nu ti-ar fi mila? meow meow RAUTATE SUPREMA!

| Deaad a răspuns:

Si pe mine ma dispera prostia din capul tau.

Fireste ca ma respect si nu o sa lovesc niciodata o fata/femeie.