anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru ce merită să lupți?

Fiți originali.

40 răspunsuri:
| Lukasssz a răspuns:

Pentru bani.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.

Pentru o viață bună
Pentru iubire
Pentru libertate
Pentru pace
Pentru sănătate
Pentru ceea ce îți dorești cu adevărat
Pentru convingeri
Pentru independentsu

Pentru tine, ca persoana.
Pentru tot ceea ce e important pentru tine că persoană.

Răspuns utilizator avertizat
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Pentru ultima pungă de chipsuri de pe raft.

| Nemessys a răspuns:

Ce intelegi tu prin,, sa lupti"? Sa te iei la bataie cu furca si toporul? Pentru nimic, eu de fel sunt un las. sad

Răspuns utilizator avertizat
| SilentRain a răspuns:

Locul din dreapta al mașinii, mai ales când n-ai permis nici mașină

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru tine, pentru familia ta, și evident pentru visele tale, sa nu te lași demoralizat niciodată de nimeni.

| Emma30555 a răspuns:

Pentru dreptate, libertate, familie

| JOHNtheADVISOR a răspuns (pentru Nemessys):

Nici eu nu sunt așa curajos, însă uite cum se procedează laughing
https://youtu.be/vdnA-ESWcPs

| Mosotti a răspuns:

Merita sa lupti pentru ce doresti mult.

| CIaudiu a răspuns:

In orice caz nu pentru un basm pe care voi il considerati adevar fundamental.

| Mayhem666 a răspuns:

Pentru ultima inghetata din congelator.

| JOHNtheADVISOR a răspuns:

Pentru tot. Însă ca să obții ceva în viață,trebuie întâi să te "lupți" cu propria persoană. Trebuie să ajungi să te cunoști,să ai cunoștință de limitele tale, care îți sunt fricile, slăbiciunile, să ajungi să te poți stăpâni, autocontrola."Războiul" care îl avem de dus nu trebui să fie împotriva vieții, ci trebuie să fii "puternic" să poți să te împotrivești răului din jur și să nu îi permiți să te cucerească și să te doboare.Și cel mai important este să luptăm pentru a ne califica la viața veșnică.

| GraniniCuPiersica a răspuns:

De al dreacu ce sunt pentru tot ce-mi doresc chiar dacă am sa sufăr cu muci la gură tot am sa lupt pentru tot ce-mi doresc de al dreacu ce sunt și dinadins și mai ales când cineva îmi spune ca nu pot atunci sa fac acel ceva ma ia nebunia și fac și cu mai multă poftă dinadins momentan îmi doresc să-mi iau biceleta sa plătesc chiria și curentul apoi strâng bani sa fie acolo poate intr-o zi îmi vor trebuie la ceva cu adevărată și sa fiu pregătit din timp poate îmi fura ăștia bicicleala și așa sunt pregătit din timp ))))

| RAY a răspuns:

Sănătate
iubire
bani
a găsi placere in a învață mereu ceva nou

| Ofiintă a răspuns:

Pentru mine, altminteri viața m-ar înfrânge.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pentru binele tau si al oamenilor pe care ii cunosti si esti sigur ca merita.
SI PENTRU PISICI

| JOHNtheADVISOR a răspuns (pentru supadeceapa):

Dacă ai contracandidați ca cei de aici slabe șanse să mai apuci ceva laughing Cu asemenea clienți nici prin comanda online nu mai prinzi nimic.rolling on the floor
https://youtu.be/uHIdOL64p8s

| NLS a răspuns:

Pentru fiecare lucru in care crezi cu desavarsire,
sau ce doresti sa se intample, indiferent ca il vei putea schimba sau nu.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru JOHNtheADVISOR):

Nu-i bai, știu să mușc și să dau cu pumnu' laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru a supravietui in lumea asta trista si nedreapta laughing

| Cretinul112 a răspuns:

Pentru tine :p

| IgnatVictor a răspuns:

În mod normal, aș spune că merită să lupți pentru orice lucru/ideal pe care ți l-ai propus.
Dar, având în vedere că ne-ai cerut să fim originali, aș spune că merită să lupți pentru reducerile din magazine de Black Friday. Da, unele reduceri sunt „false", însă, dacă stai să te gândești și faci o cercetare de piață, există și produse cu adevărat reduse. Iar cum stocul e limitat, trebuie’ să te agiți puțin pentru a pune mâna pe obiectul dorit.

| cristi202 a răspuns:

Pentru tot ce nu te face sa lupți cu morile de vint. Adică lupta ta sa aiba un sens, sa nu fie un timp pierdut. Degeaba te-ai lupta pentru dreptul furnicilor de a nu fi călcate de oameni, asta e ceva inerent happy.
Scuze. Ai vrut un raspuns original. happy

| cristi202 a răspuns (pentru supadeceapa):

Viata ta sta intr-o punga de chipsuri? happy

| cristi202 a răspuns (pentru AMATTO):

Si ce ar rezolva omorirea cuiva?

| cristi202 a răspuns (pentru SilentRain):

Interesant. Dar stii ca locul din dreapta e denumit "locul mortului", si asta pentru că, statistic vorbind, cei mai multi morti in accidente de masina se aflau pe acel loc? happy

| cristi202 a răspuns (pentru CIaudiu):

Basm in viziunea ta si a altora. Realitate pentru noi. O realitate pentru care chiar merita sa lupți. Poate e singura lupta cu sens, cu valoare, caci toate celelalte sunt trecătoare.

| cristi202 a răspuns (pentru JOHNtheADVISOR):

Înțelept raspuns!

Întrebări similare