| Iustin15 a întrebat:

Pentru cei care cunosc limba engleza, cum se spune: "La sfarsit fa fii a ta" in engleza?

Răspuns Câştigător
| CoSmyN1924 a răspuns:

At the end she will be yours.

29 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

''In the end she will be yours''

| T0T a răspuns:

Mai bine întâi încerci să cunoști limba română, după engleza.

| Iustin15 explică (pentru T0T):

Nu am stat sa ma exprim cu trebuie...Eu am scris in 30 secunde, tu cat te-ai chinuit la tastatura sa-mi scrii mie asta?

| Iustin15 explică (pentru Iustin15):

Era "va*". In caz ca nu ti-ai dat seama.

| T0T a răspuns (pentru Iustin15):

Dacă știi să scrii nu trebuie să te chinui. Uite, nici acum nu ți-a ieșit.

Pai ba frate, tu du-te si fa-ti un control la cap... mi se pare normal sa uiti o litera sau sa tastezi ceva gresit. Nu am scris "Pentru kei care kunosc lymba romana, cum se scrie in embleza...". Vezi sa nu uiti sa adaugi "ă, â, ț etc." la cuvinte, ca daca nu le adaugi s-ar putea sa pari cam analfabet.

Bravo, ai stat câteva minute dar ți-a ieșit acum.

Si incearca sa numai imprastii prostie gen "Mai invata limba romana", tu esti unul dintre persoanele proaste care le detest pe toate retelele sociale Facebook Youtube(Zmenta)... Încearcă să numai fii prost.

Off, ai stricat tot chiar dacă te-ai chinuit iar. Analfabeții sunt mulți pe rețelele sociale, e normal să fie o mare de oameni nemulțumită însă și ce? De ce mi-ar păsa de părerea analfabeților dacă nici nu știu să și-o exprime corect? Hai că ești amuzant.

Ti-as da 5 minute de inteligenta ca sa-ti dai seama ce mentalitate de om prost ai. Dar din pacate nu pot face asta, imi pare rau pentru tine.

Ți-aș da 5 minute de gramatică dar cred că ar trebui să mergi pe la școală mai bine.

| RAY a răspuns (pentru Iustin15):

Omul sufera de complxul inferioritati http://www.sfatulmedicului.ro/......itate_9954

Hai ca te las in prostia ta. Pa!

| Iustin15 explică (pentru RAY):

Noi suntem roboti, nu suntem oameni... daca ai uitat o litera esti analfabet...si trebuie sa inveti limba romana pentru ce ai facut. Cam asta este concluzia pe care am traso in legatura cu el.

Aceste persoane trebuie sa critice alte persoane pentru a demonstra ca sunt superioare lor ei find inferiori lor de fapt, in general rebuturile sociale care stau pe net mult sufera de asta, in general majoritatea romaniilor sufera de acest complex

| T0T a răspuns:

Haha @Ray tatăl gramaticii de pe TPU vine în ajutor. rolling on the floor

Sa stii ca ai dreptate in legatura cu asta, si la scoala intalnesc multe persoane de acest tip. Daca nu isi bat joc de altcineva nu se simt superiori, sau daca nu critica. Cei ce suporta asemenea persoane sunt si mai superioare.

Invata o limba si fugi din tara altceva nu ai de ales

Asta vreau sa fac in viitor. Deja cunosc limba italiana si cred ca o sa plec in caz ca parintii nu ma intretin la facultate. Multumesc de sfat. happy

| Deaad a răspuns (pentru T0T):

Ce ironii geniale.
laughing
L-ai călcat în picioare, bietul de el.
Ăsta a fost unul dintre cele mai amuzante "conflicte" pe care le-am întâlnit pe TPU.
Ai avut si noroc, ce-i drept, ca să-i dai rekturile alea.
laughing

| Iustin15 explică (pentru Deaad):

Alt prost. Puteti sa scrieri orice, nu mai intru pe TPU.
T / C

| Violleta2022 a răspuns (pentru Iustin15):

Poate meritam un pic de respect, daca tot astepti sa-ti raspundem, nu?

| Violleta2022 a răspuns:

Fraza nu face sens nici in limba romana, cum adica "la sfarsit sa fii a ta"?
Cine SA FII?

| Iustin15 explică (pentru Violleta2022):

Citeste mai sus prin comentarii ce am vrut sa scriu. In rest esti paralela.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Iustin15):

Te-as invita sa inveti sa scrii romaneste intai, ca de o dam pe matematica, intrii mai rau in belea.

| anonimg a răspuns:

Ai observat ca cei care te-au criticat pana in momentul de fata sunt "campionii zilei"? Interesant. Sa nu fie campioni la cautat de greseli.
Nu baga in seama critica lor rautacioasa. Greseala lor este mai mare decat a ta. Ei nu te-au criticat intr-un spirit de bunavointa.
Dar pentru ca toti avem greselile noastre, si pentru ca toti oamenii sunt egali, te sfatuiesc sa nu pui la suflet critica facuta, si sa ierti raul care ti s-a facut.

Si din pricina acestor discutii este posibil ca intrebarea aceasta -cat si toate raspunsurile ei- sa fie stearsa. Banuiesc, nu sunt sigur.

| Zaida1998 a răspuns (pentru Iustin15):

Pe care*

| DenisaaaDedeeeee a răspuns:

At the end, she will be yours

| Robby2017 a răspuns:

At the end she will be yours.