| Theo94 a întrebat:

Pentru cei care stati in mediul rural (sat, comuna) si aveti o locuinta /gospodarie nu prea moderna sau ok (tipic multora din Romania din mediul rural)daca ati pleca in alta tara sau sunteti deja acolo si veti cunoaste o fata/baiat din acea tara si ati fi intr-o relatie, ati veni in vizita acasa cu el/ea?

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

1. Oamenii de la sat au majoritatea case mult mai frumoase decat apartamentele de pe vremea comunismului.
2. Putini oameni nu isi aduc partenerul la casa parinteasca, cand relatia devine serioasa.

| Theo94 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Eu sunt din mediul rural si am vazut si alte sate si comune si nu, nu au MAJORITATEA case mai frumoase decat locuintele(apartamente, case) celor din mediul urban.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Theo94):

Eu am trait la bloc toata viata, in mai multe orase, si nu sunt deloc impresionat. Am lucrat in constructii in mediul rural, iar oamenii care au iesit putin prin strainatate, si-au facut niste case mari si frumoase...
Ce e drept, in zona mea, mediul rural nu este deloc sarac. Nu vezi case nerenovate, cu wc in curte. Cam toti si-au facut baile de vreo 20 de ani.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai... desigur, pana la urma o sa se ajunga si la asta.

| Freya1 a răspuns:

De ce nu? Poate cat am stat pe acolo am trimis bani si am mai si facut ceva suplimentar pentru un trai mai ok si daca nu, e casa mea in fond si nu pot evita asta.

Cu toate ca daca eu as avea niște bani mai mult ca sigur as vinde casa aia si cu ce mai fac mi-as lua alta, dar in oras.