| AlexDorinel a întrebat:

Pentru cei care sunt mai mari ca mine, ati fi vrut sa va nașteti în 2004 ca mine sa aveți acum 16 ani sau va bucurați ca v-ati născut intr-o perioada cu oameni mai calzi și inocenți?

Sincer eu as fi vrut sa ma nasc mai demult.

Cu toate ca sunteți mai bătrâni ca mine eu zic sa nu va mai gândiți ca ati îmbătrânit și sa va gândiți ca ati trăit perioade mult mai frumoase decât trăim noi tinerii acum și sa fiți recunoscători celor care v-au născut ca v-au născut în perioada respectiva.

Vreau sa aud și părerea voastră. Și vreau sa-mi spuneți și cati ani aveți.

15 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu ma bucur ca m-am nascut in anii '50 si-i multumesc lui Dumnezeu ca am apucat vremuri mai bune pe medie dar rele in ceea ce priveste politica comunista. De un singur lucru imi pare rau: n-am avut tehnologia voastra. A trebuit s-o invat la batranete si nu mai am mult timp de trait. Ma pricep la multe dar n-am reusit sa invat programare. N-am avut nici cu cine invata dar nici chef. Abia am reusit sa fac o agenda telefonica.

| Violleta2022 a răspuns:

Fiecare deceniu a avut frumusetea lui.
Ce aveti voi acum, nu aveam noi acum 50 de ani, dar fiecare vreme cu frumusetile ei, important fiind sa-ti înfrumusețezi singur viata si sa-i dai valoare, in loc sa astepti ca altii sa-ti dea mura in gura si sa faca ceva pentru tine.
Tehnologia noua ne-a adus comunicare in timp real, ne-a adus interactia cu lumea, ne-a dat acces la milioane de documente si cunoastere, ne-a facilitat gramezi de servici fara sa mai pierdem timp sa ne deplasam, dar a facut si un rau imens: a declansat depresia, anxietatea, atacurile de panica, starea anti-sociala, iritabilitatea, obezitatea si sedentarismul samd.
Sa vedem ce ne aduce ziua de maine si ce facem noi ca sa nu o pierdem inutil.

Răspuns utilizator avertizat
| Violleta2022 a răspuns (pentru AlexDorinel):

Naspa!

| Violleta2022 a răspuns (pentru Violleta2022):

Ma rog, pentru mine este Ok carantina asta, ca tot stau in casa si lucrez, fiindca este sfarsit de an financiar 2021.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Violleta2022):

De acord cu Jasmina.

| Mosotti a răspuns:

Mi-ar fi placut sa ma nasc in 2004, ca prineam copilaria cu tehnologie mai multa.
Eu am 43 ani jumate.

| Simpatic a răspuns:

Eu imi doresc sa am 16-17 ani si mintea de acum happy

| Freya1 a răspuns:

Nu,nu as fi vrut sa ma fi născut cand te-ai nascut tu. Poate nici in 95 cand m-am nascut eu ci mai devreme.

| MeisterSchnitzel a răspuns:

"oameni mai calzi și inocenți"
Siguuur! E visul meu să am profesori atât de "calzi și inocenți" încât să mă bată cu nuiaua. laughing

| FantasyBoy a răspuns:

Si, si... orice epoca are avantaje si dezavantaje, dar nu alegem noi cand sa traim...si nici nu avem masina timpului. Copilaria de acum cu nasul in ecrane si depresii evident ca e sub nivelul copilariei din anii `70-`80.

Răspuns utilizator avertizat
| AlinTanase a răspuns:

Eu sunt nascut in 95 dar nu as vrea sa fiu nascut mai recent poate doar pentru accesul a mai multor informatii la o varsta mai frageda

| YoyoXender a răspuns:

Da vorba la Jassmina
Fiecare deceniu a avut frumusetea lui.
Ce aveti voi acum, nu aveam noi acum 50 de ani, dar fiecare vreme cu frumusetile ei, important fiind sa-ti înfrumusețezi singur viata si sa-i dai valoare, in loc sa astepti ca altii sa-ti dea mura in gura si sa faca ceva pentru tine.
Tehnologia noua ne-a adus comunicare in timp real, ne-a adus interactia cu lumea, ne-a dat acces la milioane de documente si cunoastere, ne-a facilitat gramezi de servici fara sa mai pierdem timp sa ne deplasam, dar a facut si un rau imens: a declansat depresia, anxietatea, atacurile de panica, starea anti-sociala, iritabilitatea, obezitatea si sedentarismul samd.
Sa vedem ce ne aduce ziua de maine si ce facem noi ca sa nu o pierdem inutil.

Dar na si mie mie urat cu pandemia asta cu masca si reguli de igiene (ca parca nu le stiam, imi fine )
Ce a ce vreau sa zic este cam pe la misloc, eu sun nascut pe data de 2000.04.29

| Alexxx112 a răspuns:

Noi astea '95-2000 am prin cele mai smechere timpuri, am prins putin si din '' clasic " si tehnologie.