Si, si... orice epoca are avantaje si dezavantaje, dar nu alegem noi cand sa traim...si nici nu avem masina timpului. Copilaria de acum cu nasul in ecrane si depresii evident ca e sub nivelul copilariei din anii `70-`80.
Fiecare deceniu a avut frumusetea lui.
Ce aveti voi acum, nu aveam noi acum 50 de ani, dar fiecare vreme cu frumusetile ei, important fiind sa-ti înfrumusețezi singur viata si sa-i dai valoare, in loc sa astepti ca altii sa-ti dea mura in gura si sa faca ceva pentru tine.
Tehnologia noua ne-a adus comunicare in timp real, ne-a adus interactia cu lumea, ne-a dat acces la milioane de documente si cunoastere, ne-a facilitat gramezi de servici fara sa mai pierdem timp sa ne deplasam, dar a facut si un rau imens: a declansat depresia, anxietatea, atacurile de panica, starea anti-sociala, iritabilitatea, obezitatea si sedentarismul samd.
Sa vedem ce ne aduce ziua de maine si ce facem noi ca sa nu o pierdem inutil.
Ma rog, pentru mine este Ok carantina asta, ca tot stau in casa si lucrez, fiindca este sfarsit de an financiar 2021.
Da vorba la Jassmina
Fiecare deceniu a avut frumusetea lui.
Ce aveti voi acum, nu aveam noi acum 50 de ani, dar fiecare vreme cu frumusetile ei, important fiind sa-ti înfrumusețezi singur viata si sa-i dai valoare, in loc sa astepti ca altii sa-ti dea mura in gura si sa faca ceva pentru tine.
Tehnologia noua ne-a adus comunicare in timp real, ne-a adus interactia cu lumea, ne-a dat acces la milioane de documente si cunoastere, ne-a facilitat gramezi de servici fara sa mai pierdem timp sa ne deplasam, dar a facut si un rau imens: a declansat depresia, anxietatea, atacurile de panica, starea anti-sociala, iritabilitatea, obezitatea si sedentarismul samd.
Sa vedem ce ne aduce ziua de maine si ce facem noi ca sa nu o pierdem inutil.
Dar na si mie mie urat cu pandemia asta cu masca si reguli de igiene (ca parca nu le stiam, imi fine )
Ce a ce vreau sa zic este cam pe la misloc, eu sun nascut pe data de 2000.04.29
Noi astea '95-2000 am prin cele mai smechere timpuri, am prins putin si din '' clasic " si tehnologie.
Nu,nu as fi vrut sa ma fi născut cand te-ai nascut tu. Poate nici in 95 cand m-am nascut eu ci mai devreme.
"oameni mai calzi și inocenți"
Siguuur! E visul meu să am profesori atât de "calzi și inocenți" încât să mă bată cu nuiaua.
Eu ma bucur ca m-am nascut in anii '50 si-i multumesc lui Dumnezeu ca am apucat vremuri mai bune pe medie dar rele in ceea ce priveste politica comunista. De un singur lucru imi pare rau: n-am avut tehnologia voastra. A trebuit s-o invat la batranete si nu mai am mult timp de trait. Ma pricep la multe dar n-am reusit sa invat programare. N-am avut nici cu cine invata dar nici chef. Abia am reusit sa fac o agenda telefonica.
Eu sunt nascut in 95 dar nu as vrea sa fiu nascut mai recent poate doar pentru accesul a mai multor informatii la o varsta mai frageda
Mi-ar fi placut sa ma nasc in 2004, ca prineam copilaria cu tehnologie mai multa.
Eu am 43 ani jumate.
mentholinks întreabă:
April întreabă:
contsuspendat (cu ura) întreabă: