sadrian46
| sadrian46 a întrebat:

Pentru cei ce intenționează să refuze vaccinul anticoronavirus.
Vaccinurile au salvat până acum milioane de vieți.
Cei ce militează împotriva vaccinării sunt iresponsabili.
Cei ce vor refuza să se vaccineze, probabil nu vor fi obligați prin lege să o facă. Nu o să te prindă de pe stradă, să te lege, ca să bage vaccinul în tine.
Dar se va proceda altfel. Vei fi solicitată la autorități să dai o declarație că refuzi vaccinul.
Apoi dacă te îmbolnăvești, vei fi pedepsită cu rigorile legii că imbolnăvit pe alții, de exemplu 20000 de lei amendă, sau și mai grav, închisoare. Iar cei pe care i-ai îmbolnăvit te vor putea da toți în judecată să îți ceară daune.
Păreri.

Răspuns Câştigător
| GabiDumitrescu a răspuns:

Adunati pe o insula toti antivaxerii si adus intre ei unul infectat cu COVID. Lasat selectia naturala sa isi faca treaba. Game over.

12 răspunsuri:
| mudokins78 a răspuns:

Nu te obliga nimeni sa faci vaccin.succes!

| Ineys a răspuns:

Cei care refuza sunt idioti.

| oz_1736 a răspuns:

Am facut multe injectii. Cand eram copil si nu ma puteam impotrivi am facut vaccinuri, dar in rest nu m-am vaccinat niciodata. Nici macar contra gripei. Am facut gripa 1 sigura data acum vreo 17 ani. Cred ca vaccinurile erau sigure, dar inainte de a se vorbi pe plani international de eugenie, de controlul populatiei prin vaccinuri. Cum puteti fi voi de acord, acelasi drept de a ma impotrivi il am si eu

| Henrypericolpublic a răspuns:

Este bine ce spui tu.
Singurele chestii la care trebuie sa fii atent sunt seringa cu care esti vaccinat si medicul, sa aiba specialitate, altfel cine stie ce iti baga, mai ales ca acum specula si minciuna sunt la putere.
In rest, ar trebui sa se faca vaccinul, c adoar te scapa de boala nu te omoara, dar asta e, mai sunt si oameni un pic mai dezaxati.

sadrian46
| sadrian46 explică (pentru oz_1736):

Este dreptul tău legal să te opui. Este dreptul legii să apere societatea de contaminare.

| Mosotti a răspuns:

Parerea este ca asa cum s-a zis, testele rapide sunt cu 30 % eroare, ceea ce este enorm. Ai voie sa refuzi testarea, insa in capitala si asa nu se vor testa mai mult de 10 mii de oameni, au zis chiar acum 10 minute la ora 20, 25 pe Realitatea Plus.
Chiar Orban a zis ca testele astea nu-s bune, deci nu ca am auzit din surse aiurea.

Dupa 15 minute primesti prin SMS un raspuns care are cel putin 30 % eroare, ce faci? Refaci testul si primesti altul cu inca alta eroare.
Daca era 99 % acuratete da, cine refuza, sa plateasca, eram de acord.

| Mosotti a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Lasa ma selectia naturala, ca nu trebuie sa-i mai dam voie sa faca ce vrea, ca niciodata nu s-a gandit si la binele, confortul nostru, deci chiar nu e voie sa lasam ceva ce ne-ar face rau.
Sa scoata un test bun si apoi fac toti.
Eu oricum nu voi refuza, asta clar, dar zic la general, nu refuz, ca nu am de ce, ce o iesi, aia e, si daca iese corect si daca nu.

| AlexSalutir a răspuns:

Peste 60% din medicamente afecteaza organismul in mod drastic si mai ales creierul. Recomand din toata inima sa urmaresti materialele lui Calin Nicolae Margineanu despre "melatonina si histamina". Cat despre vaccinuri in general nu am incredere deoarece in cele mai multe dintre ele nu se specifica continutul lor iar in mai multe tari exista aceasta problema ca vaccinele de mai multe tipuri sunt obligatorii si din acest motiv se protesteaza. Am citit mai multe articole in care s-au descoperit un urma unor studii ca s-au gasit metale grele in compozitia lor si nu numai "aluminiu, mercur, cupru etc" si nu cred ca au vreun motiv sa minta. Dupa cum a spus Dr Margineanu chiar si un medicament de 2 lei poate opri producerea melatoninei de catre creier, sa nu mai vorbim despre vaccinuri. Vaccinul pentru acest virus am sa-l accept doar daca acest virus se reia de mai multe ori sau daca imi va pune viata in pericol. Din propria perspectiva se face prea mare tam tam pe acest subiect cu virusul pentru ca nu ai detalii concludente incat sa stii sigur ca situatia este grava asa cum se spune la tv si pe internet, mai ales ca guvernele ne dau numai minciuni pe fata si tot cei rau ca sa ne distruga sanatatea. Sunt scarbit de acestea! Prefer sa privesc in alta parte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu unul as fi deacacord cu vaccinul doar cu condiția: să fie produs în țară de surse sigure, să știu ce conține acel vaccin, să am o garanție că nu are sau nu va avea pe viitor efecte adverse mai mult sau mai puțin grave și dovada că acel coronavirus chiar există!
Doar așa îs de acord!
Nu sunt în potriva vaccinurilor, dar că tot veni vorba au fost voci dacă nu chiar ceva 100% sigur că Bill Gates cât și familia sa inclusiv copii lui nu sau vaccinat și nici nu urmăresc acest lucru!
Dar în schimb îl promovează cu foarte multă înverșunare la nivel global!
Din 1989 până în prezent în România, totul a fost o mascaradă din toate punctele de vedere, mai ales când când vinea vorba de lucruri importante!
Așa că eu unul nu am încredere în acest vaccin care se știa dinainte ca va fi adus în discuție; poate chiar de asta a și apărut COVID19!
Coincidență?
...

sadrian46
| sadrian46 explică (pentru anonim_4396):

Referitor la reacțiile adverse la vaccin.
Nu există vaccin 100% sigur din acest punct de vedere.
Mă refer din nou la poliomielită de care ăn jurul meu au siferit grav, handicapat pe viață.
Ai o șansă 1 la 10000 să rămâi schilod pe viață dacă nu te vaccinezi contra virusului poiloimelitei și o sanșă de 1 la 10 milioane să ai o problemă dacă de vaccinezi din cauza lui. Ce alegi? Eu aleg să mă vaccinez.
Ai o șansă enormă să iei febra denghe sau malarie sau febra galbenă dacă fac o excursie de o lună in Benin, Burkina Faso, Ghana, Guyana, Camerun, Congo, Liberia, Mali, Niger, Republica Centrafricană, Ruanda, Senegal, Togo, Coasta de Fildeş, Zair. De fapt nici nu te lasă să intri fără dovadă de vaccinare. Și o mică șansă de care nici nu ai auzit să îți creeze probleme un vaccin. Ce alegi?
acest vaccin care se știa dinainte ca va fi adus în discuție.
Da, știau servicile secrete ale marilor puteri, care se ocupă de prognoze geopolitice. nu știa toată lumea. Astfel coincidența dintre o prognoză și o realitate, nu demonstrează în nici un fel o intenționalitate a cuiva.
Iar dacă nu crezi, sunt nenumpărate mărturii cutremurătoare ale unora care au fost bolnavi și au scăpat.
De exemplu.
https://www.mediafax.ro/......t-19100264
Mai sunt și altele.
Este dreptul dtale să crezi sau nu.

| Sophieka a răspuns (pentru AlexSalutir):

Bine scris.
Sustin parerile tale si nu ma las indusa de frica creata de mass media si politicienii care nu sunt in stare de absolut nimic.
Tara este ca si vanduta, majoritatea au devenit niste oi, sunt pe cale de disparitie multe calitati si insuriri omenesti precum si roadele noastre naturale si produse romanesti.
Sunt multi medici si nu numai, care se risca si expun adevaratele motive pentru care s-a creat acest "Coronavirus".
Am auzit multe intamplari dar una mai apropiata este despre mama vecinei mele, asistenta intr-un camin de copii. I s-a facut testul si ei si celorlalte cadre si a copiilor bineinteles, doamnei si a inca doua femei si cativa copii, le-a iesit pozitiv testul desii nu aveam nicio simptoma. Au fost luati direct obligatoriu si inchisi intr-o vagauna de camera de spital, moment in care au inceput sa le administreze niste medicamente intra-veninos care au inceput sa le faca sa se simta rau, si repetandu-le testul zilnic...O zi le iesea ca sunt pozitive, cealalta zi ca sunt negative si tot asa.
Stiti ceva, m-am opus de mica de multe lucruri, ma voi opune incontinuare... Decat sa raman vie printre o gramada de idioti si sa asist la dezumanitate si distrugerea tarilor si mediului inconjurator, mai bine "mor de boala asta lansata din laboratoare".

sadrian46
| sadrian46 explică (pentru Sophieka):

Mai bine "mor de boala asta lansata din laboratoare".
Când gândești și mai ales când exprimi, transmiți, comunici ceva legat de viață și de moarte este bine să îți măsori cuvintele, să selectezi informațiile și să te decizi de partea cui ești, de partea vieții, sau de partea morții.