Ca sa iti dai seama de orientarea ta sexuala, nu e musai sa ai si relatii cu persoane de un sex sau altul. E suficienta atractia; din acest motiv, persoane care sunt heterosexuale stiu ca sunt atrase de persoane de sex opus inca din scoala generala, fara sa implice o relatie. Personal, am avut si relatii cu femei si relatii cu barbati, dar cand asta se intampla, deja stiam ca sunt bisexuala si ca ma atrag si unii si altii. Nu a fost un experiment in care sa imi dau seama ca imi place, desi e posibil ca pentru altii sa mearga si tactica asta: testand, sa inceapa sa isi puna intrebari in legatura cu atractia fata de un sex sau altul.
Asa cum n-am nicio orientare politica, nici sexuala nu am, sunt o persoana... pur si simplu...pentru interesul general.
Am orientare vizuala pentru ce consider eu ca este frumos. Nu fac discriminari de sex.
Bi
sado, maso, pedo, necro, plushofila...sam.d nu zic ca va speriati )
Sunt heterosexuala, dar nu am absolut nimic impotriva celor cu alte orientari.
@psiholoaga, Crucified_Countess, cum v-ati dat seama ca sunteti bisexuale? Ati avut relatii si cu fete si cu baieti, ati experimentat, sau doar v-ati simtit atrase de fete si v-ati dat seama?
Lolita... da si eu sunt bi va multumesc de raspunsuri insa psiholoaga asta chiar e psiholoaga sau e foarte desteapta... din interes am urmarit raspunsurile date de ea bravo si merci inca o data