| Sophieka a întrebat:

Pentru toti cei care mergeti la sala, sau vreti sa va apucati de sala, sau vreti sa faceti cat mai mult sport, pentru toti cei care nu se regasesc, sau nu se mai regasesc, sau nu stiu ce e cu ei sau mediul inconjurator...Pentru cei care nu inteleg de ce s-a ajuns la atat de multa feminitate sau obsesie fata de propriul telefon si tehnologie.
Gasiti in aceasta emisiune hranitoare toate raspunsurile...Doar sa aveti rabdare:
https://www.youtube.com/watch?v=l9quG1iYbIs

Si la final va astept sa imi spuneti daca au fost utile aceste informatii si au sens?

10 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Ce zice nenea acolo nu ajuta mai deloc:

Ala mai bate campii pe acolo cu dimensiunile 1-2-3-4-5 ale lui.

Ideea e f simpla. A face cat mai mult sport este foarte sanatos, arzi mai multe kcalorii si poti manca mai mult, pe langa ca arati bine.
Desi ca sa arati bine de tot, ajung 3 ore pe saptamana de forta, Luni, Miercuri si Vineri.
Sigur avand grija sa nu fortam inima si sa topim muschii cu prea mult cardio.

Aia care nu stiu ce e cu ei, au probleme fie psihologice fie psihiatrice, deci ce am vazut in linkul de mai sus nu ajuta, la medic sau psiholog cu ei.

In general la psiholog, asta e cea mai buna recomandare.

Cu telefoanele, e ceva f la indemana si comod, de aia il folosim des, plus ca oamenii tind spre socializare, si acolo e f multa.
Nu e nici o obsesie.
Acum 40 ani "obsesia" era sa batem maidanele cat mai mult posibil, santierele, sa tragem cu cornete, asa ca nu e o problema.

Cu feminitatea in ce sens e obsesie? Explica putin.

| Sophieka explică (pentru Mosotti):

Daca urmareai videoclipul intreg aflai mai multe.

Dar in fine. Ai dreptul la concluziile tale.

| Mosotti a răspuns (pentru Sophieka):

Eu te-am intrebat de feminitate ce parere ai tu personal, nu ce se spune in clip. Adica sa zici cu cuvintele tale cum vezi problema, dar greseala mea ca nu am specificat.

Am vazut ala, ca doar de aia nu am raspuns imediat ce ai postat.
Nu aveam cum sa stiu despre a 5-a dimensiune daca nu vedeam.

Repet, daca urmareai videoclipul intreg si in stare prezenta era alta treaba.

Dar tu ai urmarit cateva minute, ai ramas blocat pe subiectul celei de a 5-a dimensiuni (care eu zic ca, chiar exista, si nu postam acest videoclip in necunostinta de cauza) si vi sa arunci cuvinte si concluziile tale in dezacord cu ei.

Ma intrebi de feminitate ce parere am, daca vreau iti raspund, daca nu, nu. La felul in care ai raspuns pana acum, eu aleg sa nu mai discut cu atitudini de genul.

| vodami92 a răspuns (pentru Sophieka):

Pai da fac botul ala de rata! cu blitz-ul! si asta nu o fac doar fetele femeile! ci si baietii sau barbatii!

| Sophieka explică (pentru vodami92):

Da...Fiecare face cat il duce mintea, daca atata vrea.
Am vazut-o pe una astazi in supermarket... Avea foarte mult botox in buze care ii deformase fata. Arata oribil si inuman.

| Mosotti a răspuns (pentru Sophieka):

Okey, e alegerea ta, ti-o respect.
Am voie sa fiu in dezacord cu ei, suntem oameni liberi si putem avea idei diferite.
Eu am zis parerea mea personala cu cuvintele mele.

De aia suntem aici, sa dam concluzii proprii.
Nu ai nici o perere de feminitate, ca daca aveai o spune-i, asa fac aia care nu stiu "stiu dar nu spun".

Ramai cu bine.

Nu vreau sa am nici o parere fata de o persoana care nu imi arata ca merita timpul si cunoasterea mea personala.

Si sa iti spui parerea dupa ce asculti cap-coada.

Conversatia cu tine se incheie aici ca nu isi are rostul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Materialul respectiv vine si cu o solutie sau doar repeta niste chestii pe care le stim deja?