Ce zice nenea acolo nu ajuta mai deloc:
Ala mai bate campii pe acolo cu dimensiunile 1-2-3-4-5 ale lui.
Ideea e f simpla. A face cat mai mult sport este foarte sanatos, arzi mai multe kcalorii si poti manca mai mult, pe langa ca arati bine.
Desi ca sa arati bine de tot, ajung 3 ore pe saptamana de forta, Luni, Miercuri si Vineri.
Sigur avand grija sa nu fortam inima si sa topim muschii cu prea mult cardio.
Aia care nu stiu ce e cu ei, au probleme fie psihologice fie psihiatrice, deci ce am vazut in linkul de mai sus nu ajuta, la medic sau psiholog cu ei.
In general la psiholog, asta e cea mai buna recomandare.
Cu telefoanele, e ceva f la indemana si comod, de aia il folosim des, plus ca oamenii tind spre socializare, si acolo e f multa.
Nu e nici o obsesie.
Acum 40 ani "obsesia" era sa batem maidanele cat mai mult posibil, santierele, sa tragem cu cornete, asa ca nu e o problema.
Cu feminitatea in ce sens e obsesie? Explica putin.
Repet, daca urmareai videoclipul intreg si in stare prezenta era alta treaba.
Dar tu ai urmarit cateva minute, ai ramas blocat pe subiectul celei de a 5-a dimensiuni (care eu zic ca, chiar exista, si nu postam acest videoclip in necunostinta de cauza) si vi sa arunci cuvinte si concluziile tale in dezacord cu ei.
Ma intrebi de feminitate ce parere am, daca vreau iti raspund, daca nu, nu. La felul in care ai raspuns pana acum, eu aleg sa nu mai discut cu atitudini de genul.
Okey, e alegerea ta, ti-o respect.
Am voie sa fiu in dezacord cu ei, suntem oameni liberi si putem avea idei diferite.
Eu am zis parerea mea personala cu cuvintele mele.
De aia suntem aici, sa dam concluzii proprii.
Nu ai nici o perere de feminitate, ca daca aveai o spune-i, asa fac aia care nu stiu "stiu dar nu spun".
Ramai cu bine.
Alecsandraa97 întreabă:
vali_6207 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă: