Nu mai cred in dragoste, am fost dezamagit si am renuntat sa mai am vreo relatie. Sufletul meu are nevoie dar i-ar fi extrem de greu sa ma convinga una ca sa fiu cu ea.
Tu-ti gasesti scuze acum? Da, este important ca perechea mea sa aiba studii superioare, dar asta nu inseamna ca nu ma uit la persoane care n-au facultate. Poate sunt alte lucruri care fac din acea persoana o femeie deosebita. Este greu sa gasesti persoana perfecta, ideala, pentru tine. Facultatea nu iti ofera numai o diploma, ci te maturizeaza in multe aspecte. Si, daca ai studii superioare, cu siguranta iti este mult mai usor de-ati gasi un job, ai mai multe carari deschise.
Daca te agati de scuza asta, go ahead. You are free, babe.
De ce este asa importanta Flav? daca vrei sa argumentezi, stiu multe persoane care si cu facultate sunt someri
Asa cum ai zis ca iti gasesti un job mult mai usor daca ai facultate dar doar daca te angajezi pe acel domeniu unde ai terminat facultatea nu? de fapt eu daca am facultatea de drept si vreau sa ma angajez in alt domeniu si nu ca avocat o fac degeaba facultatea! nu?
Daca as fi drastic, nici nu ti-as mai raspunde. Nici semnele de punctuatie nu stii sa le pui. Pai, ca sa-ti iau exemplul tau, stii sa faci o cerere? De mana? Si fara sa cauti pe Internet.
Am spus ca este importanta, dar nu primordiala. Ai inteles ideea mea? Simt ca tu esti frustrata de lucrul asta, simti ca altii te vad inferioara din punctul asta de vedere? De fapt, pe tine te macina f. tare subiectul asta, de moment ce mi-ai adresat o a 2-a intrebare secundara, care deraiaza de la post. Ce-i exemplul asta ca cei care au facultate sunt someri? Pai cati din ei au facut facultati private? Cati din ei au copiat la examene? Cati din ei au invatat din placere la examene? Reduce ce-ti spun, si vezi ca ecuatia are alte rezolvari.
De ce este importanta? Fiindca dupa mine, facultatea te invata multe lucruri, asta daca nu treci prin ea ca acul prin ata. Te invata cum sa te organizezi, iti deschide latura sociala, interactionand cu persoane interesante ce-si doresc un viitor bun, iti mareste capacitatea de rezistenta, de asimilare, de observatie. De asemenea, cand te duci la interviuri, chiar daca n-ai succes, te duci cu fruntea sus, te simti bazat(a) pe tine. As putea sa-ti scriu cateva pagini despre subiectul asta, dar simt ca degeaba o fac. Pana la urma, ai fost refuzata de cineva din cauza asta?
FAcultatea aduce in viata un plus de educatie si da imi place sa fiu la acelasi nivel intelectual cu perechea.