| DovleacTurbat a întrebat:

Persoana aflată sub influența alcoolului (beat bine sau puțin ciupit) spune ceea ce gândește/are pe suflet despre o alta persoana indiferent de gradul de rudenie/apropiere dintre cei 2?
Ce părere aveți?
La nervi, mă gândesc, că toți spunem lucruri urâte, rele sau cel puțin căutăm să provocam durere (dar nu cred că spunem chiar acel "mic adevăr pe care îl ținem ascuns în colțul minții" despre celălalt).
Dar cum e la alcool?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm, exista o teorie cum că la nervi și la beție, mintea omului se dezinhiba și da afară tot ceea ce nu poate exprima in stare lucidă.
Exista o fărâmă de adevăr în această teorie, fapt confirmat de propria experiență.
Nu, nu m-am îmbătat niciodată, ci am avut persoane care în stare de ebrietate mi-au spus niste chestii pe care nu mi le spuseseră până atunci.

| DovleacTurbat explică (pentru anonim_4396):

Da, am trăit și eu ceva similar cu tine. Doar că a fost foarte urat, dur și dureros. Nici replica mea nu a fost dulce, dar eu eram doar nervos și sunt conștient că (nu știu voi), dar eu caut să provoc durere. In schimb, nu știu cum e cu cei aflați sub influența alcoolului.

| 199onur7 a răspuns:

Eu am băut băutură ( Alcool ) da nu in halul in care sa înjur pe cineva asa ceva face doar un altfel de om când am băut țin ascum minte elixilur meu poțiunea magică jb cu zahr pudră direct zeus te facelaughing))) ( glumesc) simțeam ca iau foc adică nu mai puteam sa respir după cateva pahare am pus zahăr pudră sa fie mai dulce laughing))) ce sa facă ma ardea dupăia am loat foc m-am dus afară mam aruncată cu totul in zăpadă am intrata in casa si am dormitlaughing))))