Buna.Cred ca are sindromul vestibular felin(S.V.N.). Simptomele care insotesc de obicei acest sindrom sunt foarte clare: pisica isi tine capul aplecat intr-o parte, se misca in cerc, se clatina, nu-si mai poate controla miscarile corpului (ataxie), iar globii oculari au o miscare oscilatorie involuntara, denumita nistagmus. Animalul isi tine capul aplecat, se misca in cerc si cade fie in partea dreapta fie in cea stanga, in directia in care este afectat sistemul vestibular. Toate aceste simptome pot fi insotite si de stari de voma sau de lipsa poftei de mancare (anorexie).
Uite si un link: http://www.zoopedia.ro/......t-434.html
Nu sunt sigur, daca are acel sindrom, din cauza ca ai enumerat doar un simptom:ataxia.
Daca are si alte simptome din cele enumerate mai sus, du pisicuta la un veterinar experimentat, nu unul gen "de la coltul strazii".
Sper sa se faca bine pisicuta ta.Imi dai funda?
O sa o duc maine. voiam doar sa vad daca ati patit si voi ceva de genu' cu pisicutele voastre
Scuze..sunt noua pe aici si nu stiu la ce te referi prin "imi dai funda "? adica sa declar rasp tau castigator?
De mancare ii dau, normal...dar sunt foarte ingrijorata, sper sa nu aiba nimic grav multumesc tuturor pentru sfaturi!
Nu,pisica mea e pefect sanatoasa.O data a avut ochiul umflat, nu stiu de ce, insa i-a trecut repede.E tare jucausa.
MalleusMaleficarum,incerca sa te controlezi..sa stii ca nu am nevoie de raspunsurile tale daca nu stii sa vorbesti..si daca nu m-am dus cu ea pana cum la veterinar, cu siguranta am avut un motiv intemeiat. nu ai tu habar cat de mult tin eu la pisica mea! asa ca mai bine pastreaza parrile pentru tine
Funda se da unui raspuns castigator, care te-a satisfacut sau care ti-a placut.
O dai apasand pe funda din dreptul unui raspuns ce tocmai a fost dat intrebarii tale.
Gata.oricum pisicuta mea e mai bine..am fost cu ea la veterinar si i-a facut niste injectii..se pare ca are o lipsa mare de vitamine. sper ca in curand sa isi revina in totalitate!
Atunci e ok.Bravo.Insanatosire grabnica! Va doresc numai bine amndurora.