anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Poate cineva sa ma lamureasca cu aceasta fraza:

Răbdarea e o virtute pentru persoanele nepotrivite!

9 răspunsuri:
| vocea a răspuns:

Rabdarea este o calitate pentru persoanele nedorite

| Daniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a răspuns (pentru vocea):

Cum adica pentru persoanele nedorite? Trebuie sa ai rabdare pana iti gasesti persoana potrivita sau?

| vocea a răspuns (pentru Daniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii):

Da iti trebuie rabdare, toate la timpul lor este la fel, sau dai timpului timp, daca ai rabdare pana se linistesc toate atunci poti actiona succes

| Daniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a răspuns (pentru vocea):

Fraza ar fi formulata:

Rabdarea este o calitate pentru persoanele care stiu sa astepte?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sau poate a vrut să zică răbdarea este o virtute pentru persoanele care nu o merită.

| vocea a răspuns (pentru Daniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii):

Exact, vad ca stii prea bine

| ubox7007 a răspuns:

Depinde de context, cand faci o treaba gen sa aranjezi un domino, daca nu ai rabdare nu ai nici rezultate, la fel si in cazul vreunui sport. Daca e vorba de o relatie, nu trebuie sa fi gen "am mancat, gata, acuma hai sa ne f*tem", trebuie sa lasi totul sa mearga dupa "val".

Expresia de mai sus mi se pare potrivita numai in anumite contexte si se refera ceva gen "cel ce te pune sa astepti te alege ca pe o varianta, nu ca pe o dorinta", parerea mea doar.

greece12
| greece12 a răspuns:

Daca o iei de la sfarsit catre inceput,vei intelege.
Cand spui persoane nepotrivite,inseamna din start ca cele doua persoane care intra in contact,nu se aseamana si nu au mai nimic in comun,iar ceea ce e de asteptat din partea lor este unul s-o ia la stanga si celalalt la dreapta,sa se desparta deci,intr-un timp record.
Asteptand cu rabdare,insistand in relatie-indiferent ce fel de relatie este-isi incearca fiecare vointa,caracterul,ambitia,pentru ca nu se stie,poate descopera ceva la celalalt,ceva care ii poate apropia,toti oamenii au calitati,trebuie doar descoperite.
Asadar,au rabdare unul cu celalalt,nu se despart de la bun inceput,iar asta devine o virtute,o calitate a fiecaruia din ei.
Daca te uiti in jur,vei vedea fete si baieti care se plac superficial si intra intr-o relatie de pe o zi pe alta,despartindu-se la fel de repede. Daca ar avea rabdare sa se cunoasca macar,ar descoperi ca exista calitati in persoana pe care si-au ales-o,dar grabiti,nu insista si trec mai departe...
Cu alte cuvinte,oricat de nepotrivita ar parea o persoana, pentru tine, da-i o sansa pentru ca nu se stie niciodata ce calitati ascunde, nu te grabi, ai rabdare.
Ai inteles.

| Mussette a răspuns:

Cred ca se refera la faptul ca rabdarea e pentru persoanele de care nu ai nevoie si ele au rabdare sau ca ai rabdare pana intalnesti persoana potrivita. confused

Întrebări similare