D-na doctor Carmen Vizman stiu ca e cel mai bun medic nutritionist din Timisoara.Bafta multa!
Merci mult tyana, chiar nu stiam niciunul. O sa ma mai interesez si eu de ea, sa vad ce si cum... :*
Hei eu am fost la carmen e o femeie foarte de treaba du-te la ea merita serios de la 70 de kg am ajuuns la 55 si m-am si obisnuit cu mancarea serios
cam in mai m-am apucat si in decembrie finish
Imi pare rau ca raspund cu o asemenea intarziere. Nu am mai mers la medic din lipsa de timp si cel mai probabil, din comoditate. La mine nu era o deloc o necesitate vizita la nutritionist, doar ca simteam eu ca nu ma hraneam corespunzator si ca gandeam k ar fi asta o solutie. Oricum, m-am interesat si da, am auzit ca d-na Carmen chiar e ok.
Eu iti recomand pe D-na Doctor Dana Stoian care lucreaza la Cabinetul Doctor D. Mai multe gasesti pe site-ul www.nutritietimisoara.ro
Tatal meu vitreg a fost la d-na. doctor Vizman acum cateva luni si deja e alt om.A slabit foarte mult,se simte minunat, colesterolul si trigliceridele, pe care le avea mult peste nromal, au ajuns la nivel normal, practic i s-a schimbat stilul de viata.
RAY întreabă: