| JasonMcCann a întrebat:

Poate o să vi se pară stupidă întrebarea.
Am văzut un anime numit „Georgie". Eram prea curioasă și nerăbdătoare să văd finalul așa că am citit pe internet cum se termină. Cam plictisitor, dar am aflat că originalul e mult mai trist. Am citit, unul dintre personajele principale moare.
Deci mor, cum fac să-l scot din cap?! De 3 săptămâni mă chinui să uit tristul final, nu reușesc. Dacă vreți vă pot povesti pe scurt versiunea desenei animate:
Georgie este o fată născută la Londra, dar tatăl ei este acuzat și trimis în Australia, mama ei se duce în căutarea soțului când Georgie avea doar câteva zile, din păcate ea moare în Australia. Georgie este găsită de tatăl unor 2 băieți, unul de 4 altul de 5 ani. Arthur, cel mai mic și Abel, cel mai mare. Li se face milă de Georgie deci o iau în familia lor, ea crește împreună cu cei doi frați crezândui frații ei, însă Abel și arthur știind că nu sunt frați se îndrăgostesc de ea.
Pe la 13 ani Georgie îl întâlnește pe Lowell și se îndrăgostesc, el este nevoit să plece în Londra dar i-a promis lui George că se vor căsători. Însă mama lui Georgie, și-a dat seama că Georgie le distrugea într-un fel familia, pentru că Abel și Arthur au ajuns să se bată pentru ea. (când era mică, tatăl celor 2 băieți a murit încercând să o salveze pe Georgie care căzuse într-un râu)Așa că „mama" ei îi spune secretul, că nu era fiica ei și că Abel și Arthur nu erau frații ei. Georgie decide să se duca la Londra, iar mama ei moare de inimă, pentru că îi părea rău. Abel era de mic gelos și pe oricine se apropia de Georgie îl lua la bătaie. Așa că se duce după ea la Londra, Arthur se duce și el ca să-i anunțe că mama lor a murit (el era mai calm chiar dacă era îndrăgostit de Georgie), dar este luat prizonier pentru că a aflat că unul făcea trafic. Georgie și Lowell nu pot fi împreună pentru că Lowell era bolnav de tuberculoză și nu avea bani să îl vindece, singura scăpare era fosta lui iubită, Elisa. (Lowell a lăsat viața de nobil pentru Georgie, și a fugit cu ea)
La finalul desenului animat ea și cei 2 frați se întorc în Australia.
Însă în cel original, își dă seama că are sentimente pentru Abel, dar el era prizonier, îi luase locul lui Arthur ca să-l elibereze. Așa că se duce în celula unde ea rămâne însărcinată, însă ziua următoare Abel moare din cauza unchiului Elisei, care îl împușcă pentru că Abel știa ce crime a făcut. Trist. Georgie se duce în Australia cu copilul și se întâlnește cu Arthur care îl credea mort și rămâne cu el și copilul lui Abel.
Deci cum să fac să mi-l scot din cap? E prea trist, de ce Abel a murit? sad

Răspuns Câştigător
| iDizzySmile a răspuns:

...uita`te la alt anime movie...eu asa fac-.-.

3 răspunsuri:
| Zoey112 a răspuns:

Foarte complicat si trist cum spune iDizzySmile uita-te la altul ca sa ti-l scoti din cap

| JasonMcCann explică (pentru Zoey112):

Nu pot, dupa ma apuca si l alalalt. Si mereu ma gandesc ca nu a fost niciodata fericita ca iubita lui Abel, a murit cand puteau sa fie fericiti sad Ma rog, m-au intristat multe filme/seriale/anime-uri, si Titanic, dar ca asta niciunul. Si la ore ma gandesc laughing Si cel mai urat e ca am cartea in clasa (fac ore in biblioteca...) si ma cam atrage laughing

| Zoey112 a răspuns (pentru JasonMcCann):

Incearca sa te uiti la ceva gen comedie ca sa nu te mai gandesti la tristete happy