| AvalohAlyn a întrebat:

Politica,Istorie,Astrologie,Medicina alternativa, Religie/Ezoterism, Gaming sau Dezvoltare personala/literatura motivationala? Astea sunt atracțiile sau mă rog pasiunile/domeniile mele preferate.Ce pasiune merita cultivată mai mult și incercat sa fac ceva cu ea in viata? Că eu m-am blocat puțin.
Și de ce?
Va multumesc!

1 răspuns:
| c4nd4leante a răspuns:

Istorie: poti deveni profesor/profesoara de istorie, se castiga bine, cam intre 6000-9000 de lei pe luna, depinde cati ani vechime ai in meserie. "(1) Studenţii şi absolvenţii de învăţământ superior care optează pentru cariera didactică au obligaţia să absolve cursurile unui masterat didactic cu durata de 2 ani ori programele de formare psihopedagogică de nivel I, respectiv II, acreditate conform legii."
Medicina: poti sa te faci medic, la meseria asta se castiga foarte bine, cam intre 7000-10.000 de lei pe luna, poate chiar mai mult, depinde si aici de cati ani vechime ai. "Pentru a deveni medic cu drept de parafă trebuie în primul rând să faci Facultatea de Medicina, care presupune 6 ani de studiu și practică în spitale. Apoi să dai și să iei examenul de rezidențiat și să prinzi un post sau un loc într-un spital de stat."