| siwel a întrebat:

Pot oamenii sa se schimbe in bine? Cunoasteti pe cineva care s-a schimbat?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, am credinta ca oamenii pot deveni mai buni, desi pare utopie. Am cateva exemple in sensul asta, modul de viata al unuia s-a schimbat radical in urma unei experiente tragice care l-a incarcat in mod responsabil; un altul si-a reconsiderat atitudinea in urma unei experiente...inexplicabile pentru multi.

6 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

De regula, in urma unor evenimente tragice petrecute din vina noastra, daca suntem suficient de constienti, ne schimbam.Cunosc o persoana care, din cauza ca a socotit inofensiva o bere, a accidentat grav un trecator.De atunci n-a mai pus picatura de alcool in gura...

| Hombre a răspuns:

Cunosc pe multi care si-au schimbat locul dar tot asa au ramas neschimbati si nici eu nu ma schimb mai in bine decat sunt.

| tim a răspuns:

In bine, e putin probabil. cred ca danbnz are dreptate, doar daca sunt sfinti in devenire poate

| BeT a răspuns:

Totul este sa vrei@siwel. DA cunosc unul foarte bine-Acela sint eu, clipa de clipa lucrez la comportamentul meu.

| danbnz a răspuns:

In bine nu... in rau da. Cei care reusesc intr-un fel sa se schimbe in bine sunt fie apostoli fie sfinti in devenire...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Știi cum se zice lupu își schimba parul dar năravul ba.

Întrebări similare