Of, ati zapacit lumea cu anxietatea asta. Mai degraba cred ca ati inceput sa dati de greutatile vietii si dati vina pe anxietate.
De unde stii si ce dovezi ai ca nu am mostenit genetic? show me the prof.Pai si de la greutatile vietii poti sa dai in anxietate/depresie si nu e deloc de luat peste picior, cunosc personal om 50 ani in depresie de la lipsa de bani dar s-a vindecat cu medicamente.
"Eu am genetic anxietatea de la mama"
in general sunt de acord cu tine dar aici, nu
Lasa asta, dar tu ce zici un film thriller psihologic, oare iti antreneaza mintea mai mult decat o ora de matematica? e out topic, dar sunt curios si nu mi-a raspuns nimeni.Ma bucur ca esti de acord cu mine,in general si mie im place raspunsuri dai,draga, sierra, pai nu e batut in cuie anxietatea are mai multe cauze, nenumarate, dar si gena e unul dintre motive, eu si la 13-14 ani eram anxios, de la ce sa fie? ca doar nu bagam droguri la 13 ani.
"un film thriller psihologic, oare iti antreneaza mintea mai mult decat o ora de matematica? "
pentru unu' cu mintea odihnită o fi adevărat ce spui dar raționamentele (logico-matematice) bagă in budă (scuză cuvântul "bagă") orice alt exercițiu mental
Pai nu neg, dar depinde, ce exercitii, ce spui de exemplu jobul tau nu practici munca intelectuala, ci esti jandarm, ok, ca sa ai mintea antreanta dar din chestii placute dupa job ce zici e ok sa o antrenezi cu thrillere psihologice? eu zic ca e destul de ok si 2 de ce consideri ca unii au concetrarea mai buna fara efort fata de altii? pai eu in scoala ma chiniam si cu invatatul si dupa scoala ma uitam la filme si seriale non stop si aveam concentrarea mai slaba ca altii care efectiv toata ziua erau cu manelele, it doesn t make any sense.tu ce zici?
" in scoala ma chiniam si cu invatatul si dupa scoala ma uitam la filme si seriale non stop "
aici nu e clar care e cauza și care efectul