| VasileRapidistu13 a întrebat:

Poți să ai noroc de o gena buna? Adică gen sa se transmită inteligenta prinților și puterea lor mentală?

10 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu.

| ReddY25 a răspuns:

Basme

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu! Daca părinți erau prosti sau bunici și tu vei fi, daca erau deștepți părinți sau bunici sunt mari șanse să fi și tu

| VasileRapidistu13 explică (pentru anonim_4396):

Pai și eu ce am zis mai sus? Se transmită inteligenta părinților dar am scris prinților.

| VasileRapidistu13 explică (pentru sadrian46):

Pai și genetic de la părinți ce se transmite?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru VasileRapidistu13):

Sa înțeles gresit.
Părinții mei erau analfabeți,inculți,dar foarte foarte muncitori,eu sunt de zeci de ori mai deștept dar sunt puturos depresiv și anxios,nici la înălțime nu semăn cu ei,sunt mult mai înalt decât ei
Uite că fiind puțin inteligent nu mă ajutat deloc în viața,ei erau inculți dar făceau bani ogramada,se descurca mereu,odată nu ii auzeai sa se plângă! Noi suntem generația snowflakeslaughing
Daca stau să mă gândesc eu sunt singurul din familie care vreodată a fost olimpic,și cu toate astea sunt bata la multe capitole,ei au putina școală dar se descurca al dracu de bine,chestia e că ei nu au depresie și anxietate dar eu mereu voi susține că oameni prosti nu prea se pot îmbolnăvi de anxietate sociala, eu nu am văzut un prost sa aibă așa ceva, la cine vedeam pe net că are erau oameni foarte ok și frumoși, la fete foarte frumoase am văzut pe net de exemplu că au fobie socială
Se poate transmite și de la bunici sau străbuni, linia genetica mai bine zis

Nici eu n am.vazut cu fobie sociala prosti mdar am văzut cu depresii prosti deci stai liniștit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru VasileRapidistu13):

Daca te uiți atent la răspunsurile mele o sa vezi că eu nu dau copy-paste ca alții, sau sa mă uit pe google și să mă orientez de acolo! Eu am un comportament autodistructiv, mă autosabotez singur. Fără școala vieții suntem praf oricum

Dacă zici tu că ești puturos nu te critica ai alte calități și oricum aia vine de la.anxietate