Sigur ca da, poti sa mergi in orice fel pe jos, cu autobuzul, cu masina proprie, cu ambulanta etc
insa te anunt ca au intaietate cei care vin cu ambulanta, se desfasoara pe niste coduri treaba la urgente!
iar daca urgenta ta nu este atat de urgenta precum a altora de acolo (am facut un joc de cuvinte), vei avea de asteptat ceva timp chiar pe la urgente!
Evident ca da.Cand nu ai aceasta optiune poti suna la salvare, in caz de urgenta.
Cat o mai tinem cu spamul asta? Reply fara sens zi de zi?
Fara sens? serios? cand n-ai stiut ca au fost 45 de ani de comunism si nu 40 a fost fara sens? si restul pe care trebuie sa mi le amintesc.
Acum 24 minute | Lupică27 a răspuns (pentru suntserios):
Ma duc cu rolele sa moara familia mea!
Pune-le si pe restul!
in afara de alea care au fost in gluma.
în 30 Martie | Lupică27 a răspuns (pentru suntserios):
Ghetouri cred
în 26 Martie | Lupică27 a răspuns (pentru suntserios):
Cam mult mananci
în 26 Martie | LoveSleep a răspuns (pentru suntserios):
Freaca menta si asteapta sa le treaca viata?
în 25 Martie | Lupică27 a răspuns (pentru suntserios):
Face misto de tine!
Plus vezi că nu au fost 45 ani de comunism.
De ce nu le pui si pe alea in care ti-am raspuns la subiect? si da, vezi ca au fost 45!
Ți am zis sa încetezi cu reply fara sens, restul nu mai interesează. Și au fost 42 ani, nu 45.
Esti sigur? prima data 40 de cateva ori, acum 42, mai cauta!
40 a fost o aproximare, mult mai aproape de 42 decat 45 tau.
nu am ce sa caut, datele sunt destul de clare.
data viitoare voi spune si zilele ca sa fiu mai clar. bine asa?
pana atunci tu poti invata putina istorie.
Tu sa pui mana sa inveti istorie, dupa sa te certi cu mine, am vazut din comentariile tale cultura ta generala, eu mai fac si caterinca dar tu esti non stop serios, si oamenii seriosi se spune ca le lipsteste inteligenta.
Calculeaza tu decembrie 1989 - decembrie 1947... Iti da 45 ani?
Nu iti da... hai la citit ca maine ai scoala si poate iei si nota proasta.
Probabil ca poti dar nu-i recomandat, daca tu esti "cazul" de urgenta, insemannd ca ori ai dureri atat de mari de nu poti conduce, ori nu esti atat d egrav incat sa fie caz de urgenta.
Și poate te ai lămurit și cu istoria României între timp.
Ma gandeam ca poate tu nu te-ai lamurit, prima data sustineai ca sunt 40 apoi 42, pana la urma cati sunt?
Cum sa incerci sa o dai cotita ca sa distragi atentia la ce ai scris tu.
Eu am explicat destul de clar diferenta intre 40 si 42, de ce cum si cand am scris cifrele alea. Citeste mai sus. In continuare ramane doar greseala ta nu incerca sa distragi atentia.
Din martie 1945, de la guvernul Petru Groza, până la Revoluția din decembrie '89 au fost 44 de ani, aproape 45.