| mODIN a întrebat:

Presupunand ca tot ce ai sunt hainele de pe tine si cunostiintele din cap. Actele tale sunt toate disparute, familia ta nu mai este, casa ta nu mai este, nu ai nici un certificat care sa-ti demonstreze calificarile sau experienta de munca. Ai acelasi caracter, aceleasi aptitudini, acelasi nivel de inteligenta, esti la fel de sociabil, vorbesti limba tarii in care te afli. Cum o iei de la zero cu toate?

14 răspunsuri:
| 1onurSimion a răspuns:

A-și intra in biserică miași lua bine cuvântarea lui Dumnezeu și a maicii Domnului și cu ei a-și începe de unde am rămas cu mila lor și bine cuvântarea lor incep sa clădesc cinstit prin propria muncă
n-am pierdut nimic dacă nu mi-am pierdut sufletul și pe Dumnezeu. Dacă l-am pierdut pe Dumnezeu și pe Maica Domnului și sufletul atunci am pierdut totul. orice mașină orice casa ori câți bani a-și fi avut dacă nu-l l-am pe Dumnezeu nu am nimic pe Lumea și pământul ăsta de la bun început.

Orice dum apucați orice pas care îl faceți orice plan pe care îl aveți începeți cu Dumnezeu dar începețil curat acolo este Dumnezeu unde este omul milos unde este omul curat care nu caută să urce în viața pe cadavre și munca cinstită al altor oamenii Nevinovați nu va ridicați gardul cu munca altui om sau alte drumuri ciruite și furat... Ridicațiva gardul cu propia muncă cinstită câștigați pâinea de pe masă prin muncă cinstită nu prin prima altor oamenii Nevinovați și alte căi acolo unde este omul cu sufletul curat și inima curată acolo este și Dumnezeu acolo unde este omul Dușmânos invidios lacom care este numai pentru el și se gândește numai la el însuși acolo nu este un om fără suflet și inimă este doar un lacom care nu se va satura și nu va satura nicio ușa nicio masa nicio sumă de bani și nicio pâinea va avari după totul și nimic. Amin

Sa fim smeriți miloși și bun cu sufletul și cu inima sa nu dușmănim sa urăm sa nu purtăm dușmănie unui altuia sa nu ne dăm în cap pentru validare atenție faimă obsesia de puterea de a ne arăta unul altuia câtă autoritate și putere avem sa nu uităm de unde am plecat și cine eram înainte de ajunge cine Suntem oamenii de azi sa nu uităm unul celălalt cu silă și cu nasul pe sus și săi considerăm pe ceilalți inferiori nou și umili sa nu privim cu falsitate și fel și fel de măști și gânduri murdare să nu ne judecăm uni pe ceilalți pentru trecutul fiecăruia Dumnezeu știe ori și cum vede ori și cum ce noi nu știm ce noi nu auzim ce noi nu vedem el este pentru toți in de ajuns. Sa nu uităm că Suntem oamenii și că trebuie să rămânem oamenii în continuare sa nu vindem înlocuim unul pe celălalt că le sacul de cartofi sa rămânem oamenii chiar de nu avem buletinul pantoful haină si cămașă pe noi a rămâne cine Suntem noi într-adevăr cu Adevărat fără sâne vindem sufletul trupul corpul fără orice alt material înseamnă săi rămânem lui Dumnezeu loiali iar atunci Dumnezeu nu va trece peste nimeni și va pune mâna peste omul cel poartă în inima sa și sufletul său pe Dumnezeu și Maica Domnului fără de negare.

| mODIN explică (pentru 1onurSimion):

1onur?! Te-ai intors? Vezi ca ma aveai pe contul vechi la block ca am zis ceva de Mohammed rolling on the floor

| 1onurSimion a răspuns:

Şi ce ar folosi unui om să câştige toată lumea, dacă şi-ar pierde sufletul?

Sa nu ne pierdem esența sa nu ne pierdem sufletul sa nu pierdem inima sa nu pierdem mila lui Dumnezeu și Maica Domnului dacă îi pierdem pe ei cu ce ne alegem? Vom fi marionetele altora vom fi bat jocora "oamenilor" fără frică de Dumnezeu ne vor vinde și cumpără ori de câte ori ne vom vinde sufletul corpul trupul lor. Poți începe o viață de la capăt fără un pantof la picior Dumnezeu ți-a înzestrat 2 picioare poți începe să pui mâna cinstită la muncă Dumnezeu ți-a dat 2 mâini 2 ochii un suflet și o inimă un corp și trup ce alți îl țin în "viață" în aparate Dumnezeu a dăruit omul dar omul se vinde si pe el însuși si pe semeni săi cu falsă impresie că călcând pe cadavre și munca ne cinstită într-o bună zi va ajunge "om"

| 1onurSimion a răspuns (pentru mODIN):

De pedofil ăla știu frate 14 neveste ultima era un copil de 9 ani pe ăla nul uit veșnic pedofilul ăla.

Dumnezeul este calea urmațil pe Dumnezeu nu veți avea nimic de pierdut dar urmațil cu inima și sufletul curat nu cu răutate nu cu dușmănie nu cu lăcomie nu cu prostie...

Sa trăiești frate Dumnezeu sa aibă grijă și de tine.

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru Absolut totul Amin.

| 1onurSimion a răspuns:

Acum Suntem prieteni frate happy

| J0B0MAT a răspuns:

Pentru început aș vorbi cu prietenii.

| mastadont a răspuns:

Dacă s-ar întâmpla așa ceva aș apela la prieteni să stau vreo câteva zile până îmi pun treburile în ordine. Primul lucru, mers la poliție și declarat actele pierdute, pentru că fără buletin nu poți face absolut nimic. Până vine buletinul m-aș apuca de muncit pe internet pentru a face ceva bani cu care să-mi închiriez ceva să nu m-ai stau pe capul prietenilor.
De acolo viața merge înainte. De calificări nu mă îngrijorez pentru că există în sistem dovada acestora, lucrarea de licență, de disertație, etc, și mă gândesc că se pot face alte originale dacă chiar am nevoie de ele, lucru care rar se întâmplă.
Dacă să zicem prin absurd că nu am prieteni atunci aș dormi în adăposturile pentru oamenii străzii o vreme, până să fac rost de câteva sute de lei cu care să iau un laptop sau telefon de pe care să pot lucra. Apoi, m-aș instala într-un loc cu wi-fi gratuit și m-aș apuca de făcut banii cu care să mă repun pe picioare.
Nu cred că mi-ar lua mai mult de jumătate de an, poate chiar și mai puțin.

| Mindfulness a răspuns:

Cu frânghiol 9000

| doctorandus a răspuns:

Spargi vitrina unui magazin, vine Politia si te aresteaza, iar ei vor cauta sa te identifice. Primesti masa si casa gratuit, la puscarie. Nu e o gluma: mai bine la puscarie decat sa mori de foame pe strada.

| relian a răspuns:

Ai certificate unde ai facut scoala, ai certificat la primarie, ai avcte peste tot, chiar de le pierzi pe astea ce le ai, esti inregistrat peste tot, asa ca nu-ti face griji de acte.
In acele acte ai poze, cel putin cele de scoala, la munca la fel, ai acte undeva, te s tiu aia cine esti ce ai lucrat laughing

Casa ta nu mai este, dar unde s-a dus? Casa nu are cum dispare, doar daca o vinzi tu.
Scenariul tau nu-i bun, fa altul, care sa fie mai credibil nitel.

Nu ai cum s-o iei de la zero, daca ai avut familie, casa si ce mai spui.

| Dragobeta a răspuns:

In lumea civilizata, cauti sa-ti obtii din nou actele.
Daca nu, te duci si o iei la zero cu toate prin niste insule parasite sau prin "zonele albe" din arealul amazonian.

| TimberWolf a răspuns:

Direct boschetar, cine iti face acte daca n-ai sedere? cine te angajeaza daca n-ai unde sa stai? cum iti menti un servici daca n-ai unde sa te odihnesti, unde sa te speli, ce sa mananci.

| MistarGoGu a răspuns (pentru doctorandus):

Sunt PLINE IARNA puscariile de " studenți" gainari! Stau cazati pana da afara căldură și firul ierbii

| MistarGoGu a răspuns (pentru relian):

S-a gândit ca POATE scăpa Vladimir niște rachete peste România și dispar și primarii, Politie sau alte instituții! Mor oameni...el este norocosul care SCAPA DE RACHETE și incepe reconstrucția tarii