CEau:*
mda.te inteleg perfect gen din astea de,,prietene'' am avut si eu, in fine pai ai zis ca nu tine la baiatu asta cu care e acumputeti sa puenti alt baiat sa se dea la ea si asa sa se intalneasca si voi sa ii urmariti dar sa vina si iubitu ei cu voi, poate ea va accepta mangaierile si vorbele care i le zice complicele vostrusi asa isi vor da seama toti ce fel de pers e.scuze alta idee nu amsper ca ti-am fost de folos cu cevabafta pup:*
Eu zic sa nu faci rele ca si tu vei pati la fel.Gresesti cind spui "prietena mea" deoarece prietenii in ad inteles al cuvintului sunt rare ca stelele cazatoare.Ei sunt doar amici.Nu ai nimic de impartit cu ea, voi fetele de regula generati scandal si baietii nu. Vrind sa te razbuni vei face mai mult rau, sa nu regreti mai tirziu.
Va multumesc amandurora pentru raspunsuri.Sunt de acord cu tine Urzi, toata viata am fost de princiul acesta, sa renunt, sa o las in pace, nu merita atentie,sa o ignor, etc, dar m-am saturat si imi pare rau ca nu am facut ceva sau ca nu i-am zis ceva pana acum, in cei 12 ani de cand cica suntem/eram "prietene". Aceasta "prietenie" a rezistat,cred eu,datorita mie pentru ca mereu am lasat-o in pace, nu mi-ambatut capul cu prostiile ei, dar deja intrece masura.Nu voi face scandal pentru ca nu ma caracterizeaza, ci doar o mica "lectie"
Nu te cobori la mintea ei stii tu ca umbla vorba prin popor "mai bine regreti pentru ce tragi de la altul decit pentru raul facut de tine".Nu vei avea constiinta impacata daca aplici lectii din contra ai cuvintul meu constiinta te va acuza si nu vei mai putea indrepta raul facut.Tot prin popor umbla vorba "ce tie nu-ti place,,,,,, "Eu zic sa te astimperi si sa lasi lucrurile in pace ca o sa te creada ofticoasa