Întrebare recomandată | MaDeclarFan a întrebat:

Pro sau contra gradinilor zoologice?

122 răspunsuri:
| Davidde a răspuns:

De acord cu raspunsul lui pietrean, are dreptate...

| MadRaven a răspuns:

Bună,
Absolut, 100% contra.
Indiferent cât mi-ar plăcea un animal nu sunt de acord cu privarea lui de libertate.
Dacă noi le lăsăm în pace, ne lasă şi ele, aşa că de ce să nu le lăsăm să trăiască libere?
Tu eşti pro sau contra?
Numai bine!

| mariaalessandra a răspuns:

PRO,deoarece ajuta la protejarea speciilor si pe noi ne ajuta deoarece putem invata astfel mai multe lucruri despre animale.Multe gradini zoo au spatii foarte adecvate pentru animalute.
Sa ai o zi buna!

| SanduVictor a răspuns:

Pro de ce contra?

| ellaells a răspuns:

Contra

| SaveTheNature a răspuns:

Contra -clar. Ce-mi trebuie mie sa vad leu sau tigru. Vad destui porci, magari, vaci, oi, capre etc etc.
Gradinile zoologice miros ingrozitor. Animalele alea arata naspa. depresive. si tot asa.
Eu as baga unul care e pro intro cusca dinaia si l-as tine acolo macar 2 ani. Si i-as arunca din cand in cand niste cartofi pai, niste mustar si eventual o shaorma cu de toate.
Banii frate -aia fac totul - pentru bani oamenii sunt in stare sa-mi manance c.a.c.a.t.u.l in fiecare zi.

| JoeTPU a răspuns:

Eu as zice pro, pentru ca avem ocazia sa vedem animale superbe, pe care nu le putem vedea zilnic.(leu, elefant etc.)

| dogslover a răspuns:

Contra. Animalele sunt ca si noi, oamenii. Ti-e ti-ar placea daca cineva te-ar tine intr-un apartament zi de zi, chemand oameni sa te priveasca pe geam?

| AddyTakaBlack a răspuns:

Jumate jumate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E mai scump să te duci să vezi ursul Koala în Australia decât să-l vezi la grădina zoologică din orașul tău. Just saying...ca un argument pro.
Dar sunt contra doar atât timp cât animalelor nu li se oferă condiții esențiale pentru a trăi captive. Iar în România e adevărat că noi avem grădini zoologice și în Parlament. Ce ne mai trebuie altele?

| ovidius a răspuns:

Clar ÎMPOTRIVĂ!
Locul animalelor este în sălbăticie.

| NOsay a răspuns:

Contra gradinilor zoologice, dar pro rezervatiilor naturale (pentru ca sunt mai spatioase decat micile custi de la zoo )

| Alexandruui a răspuns:

Pro, deoarece mana omului distruge tot, asa ca in custi sunt mai in siguranta.

| Rakanishuu a răspuns:

Contra.

| D3jflv a răspuns:

Contra animale fara libertate asa si sufletele celor din cusca laughing

| Alexandru98 a răspuns:

Pro

| Geniusdude a răspuns:

Greu de spus, asa ca am sa aleg prontra.

| nicegirl97 a răspuns:

Pro

| positivity a răspuns:

Contra!
Consider că animalele trebuie tratate cu respect, nu trebuie ținute într-o cușcă pentru a fi văzute!

| OmNom a răspuns:

Contra chiar daca atunci cand eram mica imi placea la nebunie sa merg la gradina zoologica acum am realizat ca acele animale nu sunt in largul lor stiu ca doar cu aceste rezervatii poti vedea si alte animale in afara celor ce au un mediu favorabil in tara noastra dar asa cum sunt in custi nu duc o viata prea buna. Plus ca eu vizitam foarte des Parcul Zoo de pe langa Bucuresti si indrageam acele animale dar cand vedeam cum erau lasate sa se chinuie mi se facea mila de ele am mai vizitat si alte gradin zoologice iar asa am aflat povestea multor animale care mureau din cauza neglijentei si a mizeriei.Asa cum unui caine familiarizat cu oamenii nu ii place galagia si animatia nuci unui animal salbatic nu cred ca ii cade prea bine asa ca eu sunt Contra.

| Dippa a răspuns:

Contra.

| myha27 a răspuns:

Contra. Animalele trebuie se fie libere.

| EllyLovatic a răspuns:

Depinde de mediul in care sunt tinute animalele. Dar deocamdata sunt contra big grin

| Mady1308 a răspuns:

Eu sunt de acord si cu pro dar si cu contra
Pro deoarece orice copil are dreptul sa vada diferite animale.
Iar contra deoarece orice animal are dreptul la viata sa in natura, in habitatul lor natural...

| Andreea_Irina_1993 a răspuns:

Pro animalele sunt chinuite la zoo

| Andreea_Irina_1993 a răspuns:

Contra animalele sunt chinuite la zoo

| watapp a răspuns:

Pro

| andypop a răspuns:

CONTRA! Daca voi ati fi in locul animalelor? V-ar placea sa stati inchisi intr-o cusca toata viata?

| TheCritic a răspuns:

Contra... asteptam intrebarea asta de mult timp de la cineva. Iubesc animalele si de-asta vreau sa le vad libere. Am acasa o multime de animale si le tin doar pentru ca fie le-am salvat viata, fie ca le-am primit cadou, insa stiu ca la mine acasa au suficient spatiu si conditii excelente. Numai bine!