Contra. Libertatea e importanta pentru animale, si as prefera sa le urmaresc in mediul lor natural.(cam ca in safari)
Contra. In locul gradinilor zoologice ar trebui facute niste rezervatii naturale in care animalele sa fie libere pe camp deschis, nu inchise in niste custi.
In opinia mea CONTRA, deoarece sunt unele ZOO unde, animalele din pacate sufera, doar pentru fi vazute de catre oameni.
Buna,
Eu cred ca animalele ar trebui lasate in mediul lor, iar cele ranite sau bolnave ar putea fi ingrijite intr-un spatiu cum este gradina zoologica. Deci, chiar daca imi place la gradina zoologica (virgula), cred ca este mai bine pentru animale sa ramana la ele acasa.
Sunt si pro si contra contra ca ieu unele animale din mediul lor si pro ca unele animale care nu se pot hrani le ajuta.
PRO, cat timp animalele sunt ingrijite bine si nu sunt tinute in custi prea mici cu mancare prea putina.
Contra clar, locul acelor animale este in libertate in functie de zona lor geografica, binenteles in rezervatii nu in custi
Pro. Desi cred ca ar putea sa imbunatateasca serviciile si conditiile in care sunt tinute animalele. Si in loc sa tina inchis un singur exemplar ar putea sa incerce sa le imperecheze, in special pe cele pe cale de disparitie.
Gradinile Zoologice ar trebui interzise, IN SPECIAL IN ROMANIA IN CONDITIILE DE RAHAT in care animalul sta intr-o cusca de 2 pe 2 este stresat, nervos, speriat, e ca si cum ai tine un om intr-o singura camera iar lumea sa se uite pe geam la tine, cu toate ca se uita la tine, nu iti aude nevoile la fel si animalele, trebuie eliberate si lasa-te in habitatul lor naturat ca natura sa isi faca treaba, macar in alte tari la capitolul gradina zoo stau mai bine la capitoll asta, le face viata exact ca in jungla sau depinde de animal de unde este adus. chiar si asa..animalul trebuie eliberat ( cel salbatic ).
PRO. Atata timp cat animalele sunt ingrijite si au un spatiu suficient in care sa se desfasoare, sa nu semene deloc a captivitate, sa fie cat mai apropiata incaparea de habitatul lor natural.
Contra! Deoarece saracele animale raman in custile acelea singur destul de neingrijite si nu au dreptul la viata!
Pro,daca as zice contra din cauza ca stau animalele inchise si sa imi fie mila de ele, atunci unde mai apuc sa vad in realitate un leu sau un tigru?
EU as zice si pro si contra.Pro : pentru ca vedem animalele preferate. Contra: pentru ca stau inchise Dar maimult pro
Contra 100%!
Animalele au dreptul la viață! Au dreptul să fie libere, nu ținute într-o cușcă în care să le privească și să le fotografieze mii de oameni.
Hyacinth întreabă:
Laurici :x întreabă: