Exact!
Nici eu nu il urasc pentru ca nu am de ce sa il urasc dar ceea ce produce nu imi place.
Oricum tipul e destul de tare, se imbraca bine( cred ca are stilist ) freza aia daca siar schimbao, are bani, are fete, e faimos, cine nu ar vrea asa ceva... am dreptate?
Eu personal nu îl urăsc, ci urăsc ceea ce produce. Are o voce de fetiţă violată şi aspect de păpuşel.
Deci, pana acum cateva luni nu aveam nimic cu Bieber si tot auzeam ca multi il uras si isi bateau joc de el si am vrut sa stiu si eu de ce si i-am acultat cateva melodii(+ videoul oficial binenteles) si atunci am aflat de ce toti il urasc: sa fim seriosi, unu normal nu ar face o asemenea coregrafie ca el si sa se miste in halul ala si melodia... fara cuvinte, cum poata sa spuna asa ceva? e incredibil omu`.
Oricine îşi doreşte aşa ceva... să nu mai zic de cei care merită promovaţi, artiştii fără faimă care meritau mai mult decât el.
Justin Beiber e un gay nenorocit si tu spui ca se imbraca bine si are freza tare?
Mdea...nu mai spun nimic, desi e parerea fiecaruia nu cred ca viata lui justin e ceva de invidiat, cel putin mie mi se pare cea mai putregaita viata pe care o poate avea un om incercand sa reproduca si sa schiteze intr-un mod foarte neprofesionist si neoriginal cantecele altor vedete
Sper ca nu am parut iritat dar nu era pentru tine ci pentru justin *****
Ai dreptate, dar ca nu vezi in fiecare zi asa ceva, a reusit cu prostia sa devina faimos si bogat , iar despre freza...nu imi place.
Ca fapt divers...sunt mult mai multe melodii chiar bune in lumea asta si merita ascultate si apreciate, nu muzica lui care nu-mi inspira niciun sentiment
Ma rog Mereu cand aud ceva despre justin beiber vreau sa-mi exprim si eu parerea pentru ca nu mai pot dupa el )
Mihai, in sfarsit ti-am gasit contul, dar de ce nu merge a?