| Lilix99 a întrebat:

Pun o intrebare de astrologie...Omul are o zodie, un ascendent ...si mai era ceva al cerului care nu mai stiu cum se numeste.Stiti voi?

Răspuns Câştigător
| hope2destiny a răspuns:

Descendent? Fundul cerului? Mijlocul cerului? Planete in zodii, in case, pe cuspide? O astrograma are multe componente...

5 răspunsuri:
| αηdrei a răspuns:

In primul rand, tin sa spun ca zodiile (stelele implicit) sunt o mare amagire si o... idiotenie in definitiv. De ce? Uite de ce. Eu sunt taur, fratele meu geaman e taur, precum astrologii zic, o zodie poate diferii de la om la om, dar din moment ce noi am fost nascuti la un minut - doua diferenta, zodiile sunt aceleasi - desigur, dar si anumitele particularitati! Ei bine, noi doi suntem foarte diferiti, ma repet FOARTE diferiti. Deci daca vrei sa-ti gasesti in astrologie un loc de refugiu, atunci inseamna ca adevarul pentru tine reprezinta o bazaconie (din punctul meu de vedere). Deci raspunsul meu la intrebarea ta ar fi: "Da-o naibii de astrologie". Noapte buna si fie ca somnul profund sa-ti lumineze mintea, sa-ti limpezeasca cugetul si sa-ti faca un mic "disk clean" din "cerebro" de toate aceste minciuni si aiureli!

| MegaAna a răspuns:

Cam atat..in mare. Acesta este horoscopul european unde se mai incadreaza si zodiacul arboricol dar mai este si horoscopul chinezesc care iti spune care este elementul tau. Daca vrei sa aflii mai multe intra aici http://www.zodii.ro/ si coplecteaza cu datele personale in coltul din dreapta si vei afla de tot ce ai nevoie in legatura cu data in care te-ai nascut. :D Asta e tot ce stiu eu

| AndreRaluca a răspuns:

Casa?big grin funda?batting eyelashes

| Lilix99 explică (pentru αηdrei):

Vai vai domnule einstein ...mersssi de sfat laughing

| MihaelaDart a răspuns:

Zodie, ascendent si descendent