DA! nu toti oamenii gandesc asa! Depinde de ce fel de oameni esti inconjurata si unde anume mananci banana!
Nu! Cand s-au dat de la cantina banane toti se gandeau[ si eu normal], "valeu doamne parca ar manca o..." Am si schimbat impresii cu o fata despre asta. Si m-a surprins sa vad ca se gandea la acelasi lucru. ) De-asta am evitat sa ma duc sa iau si eu una. Ca daca luam nu treceam neobservata si fara sa primesc 2-3 palme la fund si o mana pe sani. )
Nu puem pentru ca toata lumea, pana si copiii mici, sunt perversi si se gandesc numai la prostii! Eu sunt clasa a 4-a si la civica invatam despre drepturile copiilor. Unul este asa: Dreptul de a fi egali indiferent de rasa, sex, limba, religie, opinie politica. Atunci cand am fost la aceasta lectie toti colegii mei au ingeput sa zambeasca[rada] cand au auzit cuvantul (sex). Zii tu, nu se gandesc la prostii? In acest enunt inseamna daca esti fata sau baiat ai aceeasi egalitate, ca sa zic asa!
Nu poti, iti zic din propria experienta... colega mea de clasa cand vede ca mananc banana imi zice'' vai tu dar nu musca ca ma doare.) si se tine de zona intima ) ( tinand cont ca e si fata.)
Depinde, daca esti intr-o cresa crede-ma ca bebelusii n-o sa se gandeasca
sau daca esti cu niste animale ei clar no sa segandeasca, poate doar o maimuta care vrea sa te omoare daca nu-i dai banana(porcarii, nu?)sau daca esti printre orbi
da daca esti printe lume perversa cu imaginatie bogata n-ai sanse!
oricum puteai sa-ti raspunzi singura la intrebare, crede-ma!
SPER CA TE-AM AJUTAT SAU CEL PUTIN CA AM OBTINUT UN ZAMBET!