Prima iubire, mi-a arătat ce ceea ce voi păți mereu, dar acum țin cont de ea, menginita mi-a dat puterea premoniție și a pune preț pe lucruri mai profunde spirituale, sportul mi-a dat sens vieți
Doar trei?
Hmm...
Ar fi oamenii, circumstantele si jucariile din copilarie.
Tot in acelasi timp, au facut-o si in rau.
Dumnezeu, Fiul si Sfintul Duh am zis bine? Gata trebuie sa dai funda nu ai incotro, daca nu dai te bate dzeu
Psihologia, literatura, istoria, politica (4 in 1).
Isus, ingerii, Dumnezeu, Biblia (4 in 1).
Viata, relatiile, cartile, eu însumi (4 in 1).
Am trișat?
1. Să renunț la idei, credințe și obiceiuri proaste și să adopt unele mult mai bune. În principal să renunț la religie, să devin vegan și să devin anarhist.
2.Să mă auto îmbunătățesc: Să învăț limbi noi, să citesc foarte mult din toate domeniile și să încep să socializez mai mult.
3. Să mă accept așa cum sunt cu toate diferențele și excentricitățile mele fără să îmi pese de părerea altora sau să cred că e ceva greșit cu mine. De asemenea să mă accept pentru faptul că sunt bisexual, autist, și feminin și pentru că obișnuiam să fiu supraponderal și să am dificultăți de învățare.
Ce fel de terapie?
Psihoterapie
Poate ca o sa razi dar ca moartea va trece pe lângă x și asa a fost, era sa ii moara bebelușul în burtica, am conversația cu ea, în câte ii spuneam dacă e bine, și de fapt era trecuta prin moarte
Nici eu nu cred în asa ceva, dar crede-mă ca e uimitor
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: