Doar trei?
Hmm...
Ar fi oamenii, circumstantele si jucariile din copilarie.
Tot in acelasi timp, au facut-o si in rau.
Spune-mi sincer, te rog:
Ai citit-o vreodată cap-coadă?
În cazul în care da, te-ai dezbrăcat înainte de mândrie și prejudecată?
Ești conștient că cercetători care au studiat serios au ajuns la concluzia că Bibia nu e o simplă carte? 40 de autori care au trăit în vremuri diferite, care au avut ocupații atât de diverse au scris-o sub inspirația Duhului Sfânt...și astfel manuscrisele au ajuns să formeze un tot atât de bine închegat.
Înțelege că multe lucruri sunt exprimate în mod tainic, metaforic...și dacă o explicăm cum ne cade nouă mai bine ca să ajungem să o aruncăm la gunoi, asta nu îi scade cu nimic din valoare. Un diamant aruncat într-un tomberon tot diamant rămâne.
Niciun cercetator nu a ajuns la concluzia asta, da un nume de cercetator si care sa nu fie senil
Sigur esti femeie?
Ce treabă are dacă sunt sau nu femeie cu asta?
https://vdocuments.mx/josh-mcdowell-marturii-care-cer-un-verdict.html
Trebuie sa fii foarte redusa ca femeie ca sa urmezi o religie care te considera un animal prost incapabil care trebuie dominat supus violat
Stai la tara? Lucrezi pe salariu minim? Ai avut note mici la scoala?
Ar avea sens
Psihologia, literatura, istoria, politica (4 in 1).
Isus, ingerii, Dumnezeu, Biblia (4 in 1).
Viata, relatiile, cartile, eu însumi (4 in 1).
Am trișat?
Prima iubire, mi-a arătat ce ceea ce voi păți mereu, dar acum țin cont de ea, menginita mi-a dat puterea premoniție și a pune preț pe lucruri mai profunde spirituale, sportul mi-a dat sens vieți
Poate ca o sa razi dar ca moartea va trece pe lângă x și asa a fost, era sa ii moara bebelușul în burtica, am conversația cu ea, în câte ii spuneam dacă e bine, și de fapt era trecuta prin moarte
Și ea a simțit ca voi ieși din coma, doctori îmi dădeau zero șanse
Dumnezeu, Fiul si Sfintul Duh am zis bine? Gata trebuie sa dai funda nu ai incotro, daca nu dai te bate dzeu
1. Să renunț la idei, credințe și obiceiuri proaste și să adopt unele mult mai bune. În principal să renunț la religie, să devin vegan și să devin anarhist.
2.Să mă auto îmbunătățesc: Să învăț limbi noi, să citesc foarte mult din toate domeniile și să încep să socializez mai mult.
3. Să mă accept așa cum sunt cu toate diferențele și excentricitățile mele fără să îmi pese de părerea altora sau să cred că e ceva greșit cu mine. De asemenea să mă accept pentru faptul că sunt bisexual, autist, și feminin și pentru că obișnuiam să fiu supraponderal și să am dificultăți de învățare.
anonim_4396 întreabă: