✰ • E aşa frumos când călătoreşti noaptea şi este cineva care stă treaz doar ca să te aştepte. ♥
Dacă voi cădea în incercarea mea de a-mi îndeplini visele...Nu-i nimic. Pentru că voi invăţa din nou să zbor.
» Zâmbeşte. De ce? Pentru că poţi! ♥ =D
» Dacă-ţi zâmbeşte, nu înseamnă neapărat că te place.
~ Uneori, când asculţi o melodie tristă şi priveşti în jurul tău, îţi imaginezi întreg videoclipul...
Ca sa fi fericita iti trebuie putine lucruri, Important e sa le ai!
Unii oameni nu realizeaza uneori cat de mult ti la ei si ca ai fi dispus sa iti dai viata ca ei sa fie fericiti.
Sentimentele sunt cea mai dura arma!
Pastreaza copia,Dar nu uita originalul
Cand iubesti pe cineva nu e pentru ca asa vrei,ci pentru ca asa simti...
Loviturile vieţii nu sunt numai distructive, ci şi constructive; ca loviturile ciocanului în dalta unui sculptor priceput.
Am jucat cum mi-ai cântat, şi nu mi-a fost deloc bine
Dar a venit vremea,să cânt acum eu pentru tine.
Nu vreau un baiat care sa-mi dea luna de pe cer, si mai mult de atat nu sper,vreau pe cineva care in fiecare seara suna sa`mi spuna, "Ai grija de tine, te pup, noapte buna".
Ureaza-mi noroc ca vreau sa fac ceva in viata.Te las linistit in lumea ta de gheata.
Prefer sa ma descurc cu ce am, prefer sa nu tac, prefer sa nu las, prefer sa sper in continuare, prefer sa cred ca dupa nori mereu urmeaza soare.
Dacă nu poţi, e treaba ta! uit-o că ea te-a uitat deja! ieri când ai plecat, erai orbit de fericire, dar azi. începi să simţi că fără ea nu-i bine
Să începem cu începutul:de azi promit să uit trecutul.
Toate fetele stiu ce vreau sa spun.Sterge-ti lacrima, mergi mai departe, nu-i un sfarsit de drum!
Auzi, n`am inima de piatra.Nu esti primul care pleaca.Dar`esti primul care`as vrea`ntr`o zi sa se intoarca
Fiecare greseala imi face cate un bine, n'am incredere in oameni am incredere in mine!
Carul Mic şi Carul Mare le-ai pus, Doamne, la loc sfânt.Sus pe cer...dar, de ce oare, ai pus boii pe Pământ…?
- Si totusi esti chiar tu, cel care imi reda zambetul; x
--Mai tii minte cand visam si desenam "I Love you" pe trotuar?
Esti doar un tanar actor plin de talente, excelezi la capitolul lipsa de sentimente.
Eu sunt nor, tu esti vant! Niciodata impreuna!
***Maybe I am less than what you want, but you can be sure I.m more than what you deserve.
***Let your smile change the world, but never let the world change your smile!
***Cel mai frumos cadou nu il gasesti in magazine, ci in inimile prietenilor tai adevarati!
*** ~A kiss without a hug is like a flower without the fragrance.~
***Love the life you live and live the life you love!
Lacrima de adevăr e rece... la fel ca si timpul care greu mai trece...♥
Si-un clasic adevarat... Mi-am dat seama ce-am avut exact când s-a terminat!
Daca n-ai fi, nu as putea sa mai respir Tu ai schimbat destinul si drumul meu... Finalul este acelasi: doar tu si eu.
Nu pot uita privire ta. Si chiar nu am scuze. Esti singurul care imi aduce zambetul pe buze. ♥
Ca tot raul e spre bine daca il infrunta doi... Poate o sa fie iar EU, TU impreuna NOI!
Asa ca fa ce trebuie’ sa faci si nu mai fii naiva.