| Giulia911 a întrebat:

Rar mi se întâmplă dar totuși exista situații când merg intr-un magazin și paznicul ma urmărește tot timpul și se comporta pe parca stie sigur ca am venit la furat. Și mai vine și spre mine de parca ar vrea sa-mi dea doua palme. Aproape ca ma alearga prin tot magazinul. Nu înțeleg care e problema, îi e frica ca plec cu frigiderul în spate? Doar pe mine ma enervează asta? Din cauza lor uneori nici nu mai cumpăr. Și nu am un aspect care sa dea de bănuit. sad

8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Ai tu cumva un aspect mai... dubios?

| Giulia911 explică (pentru sierra1):

Pai asta am spus la final, ca nu am!

| Furnicuta000 a răspuns:

Eu sincer nu am patit, din contra eu intru cu tot felul de pungi in magazi si nu imi zice nimeni nimic, cotrobai prin geanta si nu se gandeste nimeni ca as putea sa iau ceva. Poate tu ai frica asta ca o sa te ia paznicul la intrebari si te uiti insistent la el iar el crede ca te uiti pentru ca vrei sa furi. Adica e doar o presupunere. Fii si tu mai degajat cand intri in magazin

| Mindfulness a răspuns:

Daca nu ești neagra la culoare, creola atunci nu ai avea motive sa fii urmărită, poate ți se pare tie fiind o fire mai emotiva.

| Giulia911 explică (pentru Mindfulness):

Exact ieri m-a scos un paznic din sărite.
Aproape ca îmi respira în ceafa.

| Giulia911 explică (pentru Giulia911):

Oriunde ma duceam ala era cu ochii pe mine și foarte aproape de mine.

| Mindfulness a răspuns (pentru Giulia911):

Au ce au cu oamenii anxioși,oamenii bolnavi,cu cei care sunt diferiți și sunt mai sensibili, plăpânzi,rușinoși! Daca ești ca ei nu îți are nimeni treaba,când ești retras,pudic toți te cam ataca și marginalizează și te percep că și cum ai fi monstrul societății! Trăim într-o țară de idioți unde interlopii sunt văzuți mai bine decât oamenii timizi,rușinoși,anxioși sau diferiți,aceștia sunt considerați de societatea românească epavele societății.
Daca te vede cei din zona emotiva ai pus-o,o sa te vadă ca pe un om cu probleme nu unul normal, și o să te trateze ca pe un om cu probleme! Nu ma crezi probabil dar așa suntem noi ca popor! Tu cred că ai anxietate și lumea te-a simțit! Trebuie sa te resemnezi, nu o să fii niciodată respectată așa cum ești tu, și pentru ceea ce ești ori cât de bună ai fi lumea te va lua de proasta, așa pățesc oamenii buni la noi!

| 1onurSimion a răspuns:

Ciudat da am răslaughing)