Daca nu ești neagra la culoare, creola atunci nu ai avea motive sa fii urmărită, poate ți se pare tie fiind o fire mai emotiva.
Exact ieri m-a scos un paznic din sărite.
Aproape ca îmi respira în ceafa.
Au ce au cu oamenii anxioși,oamenii bolnavi,cu cei care sunt diferiți și sunt mai sensibili, plăpânzi,rușinoși! Daca ești ca ei nu îți are nimeni treaba,când ești retras,pudic toți te cam ataca și marginalizează și te percep că și cum ai fi monstrul societății! Trăim într-o țară de idioți unde interlopii sunt văzuți mai bine decât oamenii timizi,rușinoși,anxioși sau diferiți,aceștia sunt considerați de societatea românească epavele societății.
Daca te vede cei din zona emotiva ai pus-o,o sa te vadă ca pe un om cu probleme nu unul normal, și o să te trateze ca pe un om cu probleme! Nu ma crezi probabil dar așa suntem noi ca popor! Tu cred că ai anxietate și lumea te-a simțit! Trebuie sa te resemnezi, nu o să fii niciodată respectată așa cum ești tu, și pentru ceea ce ești ori cât de bună ai fi lumea te va lua de proasta, așa pățesc oamenii buni la noi!
Eu sincer nu am patit, din contra eu intru cu tot felul de pungi in magazi si nu imi zice nimeni nimic, cotrobai prin geanta si nu se gandeste nimeni ca as putea sa iau ceva. Poate tu ai frica asta ca o sa te ia paznicul la intrebari si te uiti insistent la el iar el crede ca te uiti pentru ca vrei sa furi. Adica e doar o presupunere. Fii si tu mai degajat cand intri in magazin