Of mai Cristi, pai de ce n-ai postat raspunsul, ca te-as fi numit castigator..Bv tie! aceeasi parere o am si eu
Este intr-adevar inteligent, dar mai bine ar fi sa incheiem acest subiect de discutie, ce facem rascolim mortii? Parerea mea este sa ne vedem fiecare de lungul nasului nostru si sa incercam sa nu mai criticam pe nimeni, nu sintem noi in masura sa criticam si sa judecam.Incercati sa va comportati ca niste oameni cu capul pe umeri, daca vreti sa dati dovada de bun simt si mai lasati barfele si trecutul, ce a fost, a fost, nu mai reluati iar ca ies scantei din nou.
De acord cu tine cristi, iar daca acesta era un site exclusiv ``desteptilor`` trebuia sa fim atentionati si noi.Nu?
Eu zic ca cel mai inteligent lucru este sa terminam cu subiectul asta ca deja m-am plictisit...nu mai umpleti site-ul de porcarii.
Nu ma intereseaza Robert (sau cum ii place sa i se zica Dl Inginer) ...eu zic ca daca ii ignoram rugamintea si treceam mai departe nu se ajungea aici...nu are rost sa va certati pentru nimic... uitati de ce v-ati inscris pe site...si e valabil si pentru tine Robert...