| Florentina9210 a întrebat:

Recent am vazut un interviu in care barbatii erau intrebati cum prefera femeile, machiate sau nemachiate. Majoritatea au raspuns ca le prefera machiate, ceea ce mie mi se pare o mare prostie. Sa iti placa o fata machiata e ca si cum ti-ar placea bradul DOAR pentru ca are globuri si lumini pe el. In plus, daca iti place de ea machiata, ce dracu te faci dimineata cand o vezi fara niciun artificiu pe fata?
A nu se intelege gresit, n-am nimic cu fetele care se machiaza, ideea e ca unii oameni nu mai apreciaza simplitatea si cred ca de aici vine problema de comunicare dintre indivizi, ne ascundem in spatele unor lucruri in speranta ca vom gasi perfectiunea, asta e cea mai mare tampenie pe care si-o doreste un om. Fizic, perfectiunea nu exista, ea este doar o dereglare mintala, o obsesie ce poate dauna psihicului daca este folosita drept ghidaj in relatiile umane. Faptul ca te machiezi, ca te aranjezi, ca te imbraci bine, trebuie sa fie o impacare sufleteasca cu tine si o forma de respect fata de propria persoana.

Răspuns Câştigător
| Deaad a răspuns:

Nu suport femeile care nu au nevoie de machiaj, dar totusi il folosesc ca sa fie in rand cu lumea si la moda.
Le consider in primul rand foarte proaste si cretine.
La fel si pe cele care se vopsesc de la o varsta frageda, cum ar fi din copilarie.

Si stai...
Ca mai sunt unele ***** de 14 ani care isi dau cu o tona de machiaj.Argumentul lor(probabil inconstient):"Sa fiu ca o femeie matura".

Tu nu ai nimic cu ele, eu am foarte multe cu ele.
Femeile au tendinta de a se autodistruge cu toate tehnicile astea moderne care sug foarte foarte mult.
Au tendinta de a distruge ce a creat natura mai frumos.

Bineinteles sa faca ce vor ele.
Daca vor sa se distruga prin operatii estetice si o tona de machiaj, vopesea si parfum sa o faca.

Sa zicem ca nu ma deranjeaza vizual putin machiaj, dar o tona este deja gretos.

43 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pe mine ma atrage mai mult gandirea rationala unei femei, uni obsedati sexuali le intereseaza doar fizicul ce sa faci, si eu prefer o fata asa cum a lasat-o natura

| Florentina9210 explică (pentru RAY):

Nu toti gandesc asa Ray, din pacate. Ei nu stiu ca nu vor fi tineri si frumosi toata viata, insa cu gandirea si comportamentul acelei persoane vei ramane toata viata.

| Drimmero a răspuns:

Daca se machiaja, sa se machieze cu limita, cat sa arate si ele bine cat de cat, nu cere nimeni perfectiune, nu ai cum sa gasesti asa ceva. Unele se dau cu straturi de glet pe fata. Mai vad unele fete cum isi dau cu atata fond de ten peste toata fata si se observa contrastul dintre fata si gat, pe fata e culoarea mai inchisa si pe gat e culoarea naturala, se vede nasol de tot, parca sunt jegoase pe fata rolling on the floor)))))! E ok sa-ti dai cu machiaj, sa te aranjezi, etc, dar sa ai deja tencuiala pe fatau, e deja...

| RAY a răspuns (pentru Florentina9210):

Pe mine mau impresionat femeile mereu cu ratiunea lor, ca nu ma atrage fetele cu fizicul dar conteaza si ce are in cap, baieti aia poate sunt imaturi, suntem diferiti

| Florentina9210 explică (pentru Drimmero):

Da, sunt si din alea. Din pacate, au o complexitate acele fete. Eu dintotdeauna am optat pentru machiaj natural. Cum sunt, frumoasa, urata, asta sunt! ma placi, bine, nu, la revedere!

| Florentina9210 explică (pentru RAY):

Ti-am mai zis, imi place cum gandesti. Tu spui ce ai de zis, nu te ascunzi, cum o fac altii!

| Musique a răspuns:

Ai pus întrebarea, iar apoi ți-ai răspuns la ea.
Acest artificiu, cum îi spui tu, vine cu un scop: pentru a-l face pe consumator să se simtă împlinit cu sine.
Probabil bărbații din reportajul respectiv se refereau la un machiaj decent, natural, care să mascheze câteva imperfecțiuni; poate și din cauză că s-au obișnuit cu femei care folosesc machiajul, în cantități mai mici sau industriale, iar aici, ca o paranteză și o glumă, și Victor o place pe Bianca Drăgușanu, așa cum este dânsa. Exemplul ăsta îți răspunde la întrebarea "ce faci dimineața când o vezi fără machiaj?". Ei bine, machiajul nu ascunde obligatoriu ceva urât, ci doar ceva imperfect.

| Drimmero a răspuns (pentru Musique):

Asa cum este ''dansa''? Era mare balena inainte, acum e si mai deformata, nu stiu cum unii pot sa se uite la asa specimene! Urata femeie!

| Florentina9210 explică (pentru Musique):

Nu am nimic cu cei care ascund acele imperfectiuni, e normal, toti le avem. Doar ca unii exagereaza. Se cred ''perfecti'' cu o masca pe fata, la asta m-am referit. Probabilitatea ca acei barbati sa se fi referit la un machiaj decent/natural, nu este cunoscuta. E posibil sa se fi referit la acel machiaj strident, care le fac pe fete sa arate mai mult ca si cum ar fi iesit din cosciug.

Cat de rautacios! laughing dar adevarat!

| Drimmero a răspuns (pentru Florentina9210):

Pai si normal!

| Musique a răspuns (pentru Drimmero):

Cum o fi, oamenii o acceptă.

| Florentina9210 explică (pentru Musique):

O accepta plina de plastic? ciudata gandire ai! Anda Adam e mai frumoasa ca ea, Victor nu stie ce a pierdut! A luat-o pe plastificata aia de Bianca..nasol!

M-am contrazis cu unul care zicea ca e mare ''bomba'' sexy, i-am ras in fata, ii da la orice ora o fetiscana rusoaica care e naturala 100%, bwuahahaha

Daca nu le zicem noi, atunci cine?

| Drimmero a răspuns (pentru Musique):

O accepta pentru ca e siliconata si are bidoane acolo, pune-o fara machiaj sa se arate, joci in film horror cu ea/

Faci un film horror cu ea pentru mine hahaha. Scene de sex la greu rolling on the floor

| OldSoul a răspuns:

Eu unul prefer fetele nemachiate.
Nu vreau perfectiune obtinuta prin machiaje, ma multumesc cu un aspect placut si natural, de lunga durata, decat un ten perfect pentru moment, care peste 10 ani va avea de suferit.

Era tipa aia :'' Mama Natura'', ii da clasa femeia aia...

| Musique a răspuns (pentru Florentina9210):

Judeci prea mult aparențele.
Gândesc ciudat dacă nu-mi pronunț dezgustul pentru o persoană pe care n-o cunosc?

| Florentina9210 explică (pentru OldSoul):

Altul care gandeste!

Nu stiu, tu imi faci mie film horror cu ea!

| mgtow a răspuns:

Mie imi plac nemachiatele dar imbracate, cand se dezbraca se vede tot cum atarna in jos si e naspa laughing

E deja personaj din film horror, chiar vrei s-o bagi in film?

| Florentina9210 explică (pentru mgtow):

Da laughing sa aiba un uger mai ceva ca la vaca, sunt si din alea. nasol! laughing

Da, ma! Faci un film cu ea. ''Sex in the city''. Ce n-ai inteles?

| mgtow a răspuns (pentru Florentina9210):

Cand fac sex cu una imi place sa o vad cu sutienul pus si chilotii dati intro parte, daca se dezbraca de tot prefer sa o fac cu lumina stinsa sau daca are colanti pusi / latex e misto si asa

Fa-ma sa inteleg, ce gen sa fie? Dupa nume doar horror nu e, cred ca mai degraba iti plac tie astea 18+! Esti cam perversa tu

Sex-horror. Nu, nu, eu sunt fetita cuminte! Bineinteles, daca crezi ca esti in stare sa o faci, daca nu, caut pe altul care sa joace in film!

| Florentina9210 explică (pentru mgtow):

Mai sunt si fete care au sanii rotunzi si bine definiti, chiar daca sunt mai mici.