Nu suport femeile care nu au nevoie de machiaj, dar totusi il folosesc ca sa fie in rand cu lumea si la moda.
Le consider in primul rand foarte proaste si cretine.
La fel si pe cele care se vopsesc de la o varsta frageda, cum ar fi din copilarie.
Si stai...
Ca mai sunt unele ***** de 14 ani care isi dau cu o tona de machiaj.Argumentul lor(probabil inconstient):"Sa fiu ca o femeie matura".
Tu nu ai nimic cu ele, eu am foarte multe cu ele.
Femeile au tendinta de a se autodistruge cu toate tehnicile astea moderne care sug foarte foarte mult.
Au tendinta de a distruge ce a creat natura mai frumos.
Bineinteles sa faca ce vor ele.
Daca vor sa se distruga prin operatii estetice si o tona de machiaj, vopesea si parfum sa o faca.
Sa zicem ca nu ma deranjeaza vizual putin machiaj, dar o tona este deja gretos.
Te faci regizor mai nou, sa nu te faci asa ceva, cine stie ce idei de filme iti vin cap, saw e mic copil pe langa ce ajungi tu sa faci/
Si inca n-ai vazut tot! Pe tine te bag doar la maturat strazi!
Sunt pentru machiaj, de preferat sa nu si.l dea nici noaptea jos.Imagineaza.ti,Florentina,ce trauma poate suferi un barbat care se trezeste dimineata langa o femeie urata si tafnoasa, fiindca se stie ca femeile au nevoie de multe ore de somn pentru a mentine scazut nivelul markerilor de inflamatie(ore de care multe femei nu au parte).
Eu ma demachiez, asadar se deduce clar de ce ma trezec intotdeauna singura.
Eu am citit un articol in care era vorba de un cuplu. Barbatul a marturisit ca, inainte de a se casatori cu ea, nu a vazut-o niciodata nemachiata. Si cu machiaj arata bine.Oke, are loc nunta.In ziua urmatoare, sotul nu isi gaseste sotia langa el. Se ridica si pleaca intr-o alta incapere. Vede o fata necunoscuta in casa si se sperie. Barbatul vrea sa sune la politie. Acesta a suferit un soc cand necunoscutul era...ea (sotia lui). A divortat imediat.
Sa fie in bafta lor , mie imi plac oamenii cum sunt. Ma uit la toate "divele" astea de pe la tv care azi par o persoana, maine alta, in functie de machiaj si frezuleala, se copiaza unele de altele, de fapt stilistii le strica, de zici ca-i aceeasi persoana. Am vazut-o pe Andra aranjata de zici ca era Alina Eremia, si nu, nu era la "te cunosc de undeva". Cand e o moda, hop toata lumea e la fel; sprancene la fel, machiaj la fel, coafura la fel, haine la fel. Ce sa mai zic de operatii? nas la fel, pometi la fel, buze la fel. Ma uit la solistul de la Carla's Dreams, are nasul mic, deci distanta de la buze la el e mare, in lumea "perfecta" ala e un mega defect, dar e nasul lui, e caracteristica lui, l-ai putea recunoaste fara machiaj, si mi se pare mai interesant si atragator decat astea "perfecte" toate la fel. Oamenii sunt unici, e fain sa observi si sa-i recunosti, si se simt si ei speciali cand afla ca sunt unici, aia care pricep.
Iar asta cu fetele care se machiaza pentru ele e ipocrizie, se machiaza sa cucereasca, altfel ar fi aranjate si acasa.
Da, dar nu la toate se aplica aceasta ''problema'' cu care tu te confrunti!
Haha, vino si tu cu o replica mai noua si mai discutam. Asta e ''fumata'' de mult! stau si ma intreb, oare cum am putut sa te suport pana acum, si teama mea cea mai mare este ca, nu stiu cat timp o voi mai face-o...
Da, sunt de acord. mai ales cu ultima fraza. la fix ai zis-o.
in ziua de azi, o femeie mai putin frumoasa nu e apreciata, in schimb una 'buna' - pe ea sar toti cainii. e jenant si aiurea. conteaza sa fie doar prezentabila, ce are in cap si suflet primeaza. fizicul se poate aranja.
Sunt de acord cu tine in legatura cu ce ai spus despre machiaj cred si eu ca majoritatea barbatilor prefera fetele cu machiaj strident.
Consider ca simplitatea este mama sanatatii si desigur....frumusetii adevarate!
Daca, sa zicem cineva are mici imperfectiuni la nivelul tenului sau chiar o reala problema dermatologica-cu siguranta solutia nu implica chimicale-gen fond de ten, pudra etc...ci CONSULT medical si TRATAMENT pe masura problemei!-si doar dupa cele doua,(in functie de ce zice medicul si "tenul", putin fond de ten, daca chiar e necesar!
O femeie machiata arata de obicei mult mai bine, insa unor femei cel mai bine le tichneste...naturaletea!
Copilele(cel putin pana la 16 ani!-nu ar trebui sa stie ce inseama "sa te machiezi")-asta daca nu se uita la acrobatii circului...
Fetele/femeile ar trebui sa stie daca le stamai bine "cu" sau "fara" machiaj si dupa acest criteriu sa aleaga daca aplica sau nu machiajul....si dupa "aspectul" tenului desigur!
Si in orice caz sa nu aplice machiajul "cu nemiluita"!
Strica!
anonim_4396 întreabă: