Aş transmite mult mai multe, dacă ar fi posibil... De multe ori mă simt limitată de limbaj şi de incapacitatea mea de a-l folosi cu măiestria unui poet sau scriitor. Deşi sunt şi cazuri, când îmi pare rău că nu am ştiut "doar" să tac.
Pai daca nu s-ar intampla sa mai spunem si pe langa nu am avea cum sa invatam cand e vremea sa o tinem pitita. nimeni nu s-a nascut maestru in conversatie in lumea asta nebuna.
Aşa e.
Neh,nu-ti ajung vorbele.Cateodata lucrurile se mai exprima si prin fapte.De fapt, asta se intampla destul de des, plus ca exista si o relatie de proportionalitate, cu cat e mai complexa fapta, cu atat transmite cat ar fi transmis un numar determinat de cuvinte.Prinzi tu ideea.Mie,unul, nu-mi ajung cuvintele, desi am o forma de limbarnita.N-ai ce-mi face, am multe de spus, si mai multe de facut.
Nu intotdeauna. Uneori cuvintele mi se par prea sarace ca sa pot exprima ceea ce simt cu adevarat.
Da, cand vine vorba de o situatie sociala ma implic si scot tot din mine.
A transmite include a emite si a fi receptionat. Iti dai seama cate x motive de esec exista. Nu emitem si receptinam doar idei, ci si sentimente. Uneori sentimentul e de vina pentru esec, alteori doar ideea.
De ce să ţi în tine? Decât să-ţi faci rău ţie tăcând din gură mai bine spui ce ai pe suflet! Desigur, pe un ton frumos, să nu supărăm pe nima'.
Nu, iti trebuie si alte parti de vorbire ca sa poti exprima tot ceea ce as vrea sa trasmit
Nu, uneori nu reușesc să exprim în cuvinte anumite momente așa că le tratez pe majoritatea cu gesturi.
Aici contează vocabularul, cu cât ştii mai mult cu atât te poţi exprima mai bine.
Din pacate nu ... uneori ma pierd cand vreau sa ii spun unei persoane ceva foarte important... si ma refer la sentimente
olimpiaherra întreabă:
anonim_4396 întreabă: