| beka a întrebat:

Revin si eu cu o intrebare: Sa zicem ca eu raspund prima corect la o intrebare si cineva raspunde dupa mine cu 20-30 d minute si persoana respectiva primeste fundita, doar pentru faptul ca mi-a copiat raspunsul si a mai adaugat in plus niste love strucklove strucklove struck si niste:*:*:* si "take care"Vi se pare normal? de 5 ori am patit chestia astahee hee

6 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu ai ce face, tu rămâi cu gândul că ai ajutat pe cineva. Contează cum apreciază cel care a postat întrebarea răspunsul, şi alege în funcţie de ce-i place. Asta e. Baftă!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu cred ca este important. Oricum fundita nu iti foloseste la nimic, asa ca de ce te-ar afecta chestia asta?

Elianna
| Elianna a răspuns:

Voi, cei care umblati dupa fundite vad ca tot nu ati inteles ca aici nu este concurs " Cine stie castiga"!? Fundita o da cel care intreaba cui vrea el, si tu nu poti face nimic impotriva asta! Chiar daca sunt 10 raspunsuri identice, el are dreptul sau sa aleaga! Poate unul din cei care i-au raspuns ii este simpatic sau il respecta sau ii este prieten, poate cel care a primit fundita nu a cersit-o, cum fac multi copilasi! (Eu urasc cesetoria asta si n-am sa dau niciodata o fundita cuiva care mi-o cere!) Ce poti sa mai faci tu? Nimic.Impaca-te cu situatia! Daca mi-se pare normal? Da, mi-se pare normal.Sa alergi dupa fundite nu mi-se pare normal!

| allleeeee a răspuns:

Nu, chiar deloc.Cred ca pe cei care pun intrebari ii incanta emoticoanele astea :X, kiss si ''take care''.
Ei cred ca sunt mai complete laughing thinking

| beka explică:

Oricum nu ma omor eu dupa fundita, dar ma strafoc sa pot ajuta si cand vad ca unii copiaza exact raspunsul meu si mai pun cateva inimioare...parca ma supara un pic chestia astahee hee

| cristiana_4483 a răspuns:

Nu, nu mi se pare corct... oriqm eu n-am nicio fundita si mi s-a intamplat acelasi lucru. da la ce ma ajuta fundita pana la urma?