anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Rock sau manele? Argumenteaza-ti raspunsul.

Răspuns Câştigător
| LeZizu a răspuns:

Rock!
Rckul acela bun fara tipete. Cel cu tipete si manelele mi se par tot una, doua elemente care pot sa te zgarie la urechi

18 răspunsuri:
| kar1GaNNN a răspuns:

Manele, fiindca pe alea te distrezi la toate petrecerile, aniversarile si in cluburi!

| Doub a răspuns:

Rock.
Maneaua nu-mi transmite nimic.

| Scintilla a răspuns:

Manelem, oriunde te duci, orice vrei sa sarbatoresti esti intampinat de manele.

| LoveSleep a răspuns:

Depinde de situație.
Nu ascult manele, n-am nici măcar una în telefon, dar cum zice și ăl' de mai sus, la o petrecere n-ai cum să te distrezi decât pe manele.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LoveSleep):

Pentru ca asa e invatat romanu, nu e scris in piatra ca numai pe manele poti dansa

| Innsbruck a răspuns:

Rock.
Melodiile rock au un mesaj, uneori emotionat, uneori unul placut si suna mult mai bine

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Innsbruck):

De acord big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Adevarat happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Doub):

\m/(>.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru kar1GaNNN):

laughing) Nu pot sa te contrazic aici pentru ca ai dreptate happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Scintilla):

E o traditie laughing tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LoveSleep):

Avem acelasi lucruri in comun, nu avem manele in telefon si nici nu le ascultam laughing Oricum fiecare e liber sa asculte ce ii place, nu am nimic cu cei care asculta asa ceva happy Mie personal imi place rockul si am vrut sa vad care va este opinia in legatura cu cele doua genuri de muzica happy

| LoveSleep a răspuns (pentru anonim_4396):

Evident că nu e, dar eu dacă mă duc la o petrecere nu dansez pe chestii rock, sau hip hop, mi se pare aiurea.
Cel mai bine te distrezi pe manele, mai ales după ce mai bei ...niște suc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu compari muzica rock cu manelele?
I hate you. straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Haters Gonna Hate laughing)

| Bitextual a răspuns:

Rock. Pentru că am crescut cu acest gen de muzică. Recunosc că mi-am schimbat destul de mult gusturile în ultimii ani și prefer să ascult doar melodii vechi, dar, între niște piese cu linii melodice furate aproape în totalitate de la alți artiști străini consacrați, cu versuri despre trădare, bani, dușmani, suferință și niște melodii cu un ritm mai alert uneori și greu de digerat pentru unii, deși cu un mesaj original, puternic, care îți schimbă pe loc starea de suflet, bineînțeles că o să aleg rock-ul (de calitate), muzică bună, în care se pune aproape întotdeauna pasiune.
Cum să nu te distrezi pe muzică rock? Te dinamizează. Când îmi amintesc de ce distracție și bețivăneală aveam parte prin „Revenge", vorba lui Creangă: „parcă-mi saltă și acum inima de bucurie!".

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Niciuna.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Bitextual):

Frumos raspuns! big grin

Întrebări similare