Aproape in orice tara se mananca multe grasimi, nici mie nu-mi convine sa tot aud de carne in RO orice mancare trebuie sa aiba carne altfel nu se satura omul sau totul cu paine, mai bine as fi ca o masina, cu 2 sau 3 fluide de as trai m-as bucura mai mult
E prea buna salata de beouf, nu stiti ce e bun. Mancarea grasa e cea mai gustoasa, contine cele mai misto alimente si mancaruri chiar daca nu e sanatoasa, insa in cantitati decente e inofensiva, eu unul n-as putea adopta in veci vreo dieta bazata pe vegetale, fara prajeli sau sa mananc doar fiert si tot felul de mancaruri d-astea de spital.
Mancarea sanatoasa chiar n-are gust daca nu-i gatita cum trebuie, are si calorii putine, proteine la fel de putine, pe cand o ceafa de porc de exemplu iti aduce mai multe beneficii in corp decat o ciorba, e vorba de cantitate, mancarea nesanatoasa poate fi bine merci sanatoasa daca folosesti cateva trucuri.
Practic salata beouf se face cu carne de vită sau pui, ceia ce insemna ca nu prea e nimic gras ca restul sunt legume.Dar poate te referi la maioneza si acolo da cei drept e cam mult ulei, ou...
Mie imi place, atata timp cat mâncarea nu conține carne grasă nu prea am probleme.
Da, mai ales ardelenii, taică-meu vitreg e ardelean și numai mâncare de genu face.
Salut. Da, in general romanii mananca gras. Doar stii ca noi avem o problema cu obezitatea si bolile de inima care vin insotite de asta.
Cat despre salata, nici mie nu-mi place. )
Dacă ți se pare că salata de boeuf e grasă, stai să vezi cât ulei bagă ăștia la cartofii prăjiți! Americanii sunt pe locul 1 la obezitate, iar noi fix pe ei ne-am trezit să-i copiem! Mai bine mănâncă salată de boeuf în loc să te îndopi cu junk food.