| Jayns a întrebat:

Romanii mananca gras? Numai mie mi se pare scarboasa salata de beouf?

15 răspunsuri:
| CIaudiu a răspuns:

Salut. Da, in general romanii mananca gras. Doar stii ca noi avem o problema cu obezitatea si bolile de inima care vin insotite de asta.
Cat despre salata, nici mie nu-mi place. sad)

| Invictusman a răspuns:

Da, mai ales ardelenii, taică-meu vitreg e ardelean și numai mâncare de genu face.

| KsfNksf a răspuns:

Dacă ți se pare că salata de boeuf e grasă, stai să vezi cât ulei bagă ăștia la cartofii prăjiți! Americanii sunt pe locul 1 la obezitate, iar noi fix pe ei ne-am trezit să-i copiem! Mai bine mănâncă salată de boeuf în loc să te îndopi cu junk food.

| Drimmero a răspuns:

E prea buna salata de beouf, nu stiti ce e bun. Mancarea grasa e cea mai gustoasa, contine cele mai misto alimente si mancaruri chiar daca nu e sanatoasa, insa in cantitati decente e inofensiva, eu unul n-as putea adopta in veci vreo dieta bazata pe vegetale, fara prajeli sau sa mananc doar fiert si tot felul de mancaruri d-astea de spital.

| Jayns explică (pentru Drimmero):

Mancarea sanatoasa e foarte buna, dar cand esti obisnuit sa-ti agresezi papilele cu condimente non-stop nu mai simti adevaratul gust al mancarii.

| Drimmero a răspuns (pentru Jayns):

Mancarea sanatoasa chiar n-are gust daca nu-i gatita cum trebuie, are si calorii putine, proteine la fel de putine, pe cand o ceafa de porc de exemplu iti aduce mai multe beneficii in corp decat o ciorba, e vorba de cantitate, mancarea nesanatoasa poate fi bine merci sanatoasa daca folosesti cateva trucuri.

| Jayns explică (pentru Drimmero):

laughing

| mgtow a răspuns:

Aproape in orice tara se mananca multe grasimi, nici mie nu-mi convine sa tot aud de carne in RO orice mancare trebuie sa aiba carne altfel nu se satura omul sau totul cu paine, mai bine as fi ca o masina, cu 2 sau 3 fluide de as trai m-as bucura mai mult

| RAY a răspuns (pentru Drimmero):

Corect,grasimile si zaharul, sarea

| RAY a răspuns (pentru Jayns):

Salata de beuf este sanatoasa

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Ce e cu ele?

| RAY a răspuns (pentru Drimmero):

Zaharul =amplifica dorinta si da dependenta, suntem programati sa ne placa dulcele
grasimile =suntem programati sa consumam multa energie in porti mici
sarea =da gust la orice ciorba, supa =dar creste tensiunea

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Zaharul, sarea si grasimile nu-s nesanatoase decat atunci cand se face exces, nu exista alimente nesanatoase pentru organism, decat cantitati

| Jayns explică (pentru RAY):

Stiu, dar unii pun prea multa maioneza si e gretoasa.

| Freya1 a răspuns:

Practic salata beouf se face cu carne de vită sau pui, ceia ce insemna ca nu prea e nimic gras ca restul sunt legume.Dar poate te referi la maioneza si acolo da cei drept e cam mult ulei, ou...
Mie imi place, atata timp cat mâncarea nu conține carne grasă nu prea am probleme.

Întrebări similare