| ralluca15lp a întrebat:

Sa dau maine flori la premiere? am diriginte si iau premiul intai si nu stiu daca si celelalte fete dau flori... FUNDA... URGENT

Răspuns Câştigător
| ArianaDwen a răspuns:

Eu as zice, totusi sa iei happy Stiu ca se usuca si numai au nicio valoare, dar gestul conteaza :* eu maine nu iau ca nu vine domnul diriginte (da examene) si ne da altcineva diplomele, dar in cazul tau eu zic ca dawinking dar pna la urma tu hotarasti. Funda?:*:*:*

9 răspunsuri:
| mileylove a răspuns:

Pai...se da flori in general la profesori chiar daca sunt barbati.noi am dat, dar ca sa te simti mai bine ai putea sa le intrebi pe colegele tale.

| ralluca15lp explică (pentru mileylove):

Le-as intreba daca as avea numarul lor de tel sau daca ar fi intrate pe messsad

| schmoll a răspuns:

Da,se da...asa este frumos

| Michaelis a răspuns:

Nu flori, mai ales ca-i diriginte, dai si tu o cafea, nu stiu orice in afara de flori, nu merge ca-i barbat.
Te felicit ca iei premiu sa iei si anul viitor la fel.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Iti urez multa bsfta.

| maryannblog a răspuns:

Ar trebui sa dai totusi fuundca tot iei premiul intai, ar fi ca o dovada de respect pentru profesorii care te-au indrumat.Ai putea sa iei chiar un ghiveci ca sunt mult mai frumoase. Funda?

| dulcikadellina a răspuns:

Sal. Eu din cate stiu eu nu se dau flori la barbati laughing

| werewolfbruno a răspuns:

Tocilara fara viata sad

| sarah4589 a răspuns:

Nu se da flori la diriginte, daca ar fi diriginta da, dar la barbati nu! eu asa stiuhappy acum tu faci cum vrei dar dupa sfatul meu mai bine nu! big grin

| pwp a răspuns:

Normal ar fi sa iei..si eu am avut diriginte 4 ani si i-am dat mereu...mai iei si premiul 1 big grin