| chiftelutacrocanta a întrebat:

Sa fie oare tristetea un sistem de alarma care ne anunta ca ceva nu merge bine in viata noastra si trebuie rezolvat,sa fie oare boala un sistem de alarma care ne anunta ca ceva nu merge bine cu stilul nostru de viata, sau tristetea si boala sunt lucruri normale pe care trebuie sa le acceptam?

13 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| T0T a răspuns:

Nu trebuie să le acceptăm. În cazul tristeții trebuie să găsim modalități să ieșim din acea stare, ca și în cazul bolii, pe cât ne stă în putință.

| T0T a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Clar nu. Acea persoană iubită dacă nu mai vorbesc cu ea clar că am motive și m-a dezamăgit și dusă rămâne.

| T0T a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Am spus. Crede-mă că dacă ajung să nu mai vorbesc cu o persoană există și motive iar eu nu pot regreta căci dacă e decizia mea să nu mai vorbesc cu ea înseamnă că e vina ei dacă e decizia ei înseamnă că atunci trebuie să repar ceva.

| T0T a răspuns (pentru T0T):

Dacă e decizia amândurora înseamnă că am picat la comun acord și chiar nu mai are rost.

| August99 a răspuns:

Cred ca tristetea e un semn de alarma... boala si dorul sunt ceva normal.

| T0T a răspuns (pentru August99):

Nu credeam că omul bolnav e omul normal dar dacă zici tu.

| August99 a răspuns (pentru T0T):

Nu am zis asta. Am zis ca e un lucru normal sa te inbolnavesti. Nu poti duce o viata perfect sanatoasa fara sa te inbolnavesti macar o data.

| T0T a răspuns (pentru August99):

Bolnăvicioasă mică.

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Nu sunt normale.