| sabin89 a întrebat:

Să fie şi aici vorba de o exagerare? Ce credeţi?
https://www.youtube.com/watch?v=pSYw2gLOryE&feature=yout u.be

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Da,o sa avem cancer cu toti acum, sunt exagerari, paranoia, da afacteaza, dar nu chiar asa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exageram deoarece devenim din ce in ce mai consumatori si dependenti de tehnologie.

Un stil de viata minimalist si niste cristale nu stricã.

| sabin89 explică (pentru anonim_4396):

Cred că e şi niţel prematur să facem afirmaţii categorice cu privire la acest subiect. Tehnologia este relativ tânără şi nu cred că s-au făcut suficiente studii pentru a fi bine cunoscute eventualele efecte secundare.

| anonim_4396 a răspuns (pentru sabin89):

Eu sunt putin cam sceptic la studii si ce spun motoarele de cautare google sau orice tip de studiu informatie. Pâna nu se fac chestii amãnuntite pe pielea fiecaruia e absurd sa crezi tot ce scrie undeva.
Tehnologia ar putea fi chiar mai dezvoltata si avantajoasa decât ne putem noi imagina.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da exagereaza total, in schimb uita sa precizeze ca datorita "tehnologiei" oamenii de rand au devenit oi, dirijate de Ciobani ( care in situatie de fata sunt CEO, autoritati, mariile corporatii ). Tehnologia exagerata inseamna moartea libertatii/intimitatii personale.

| sabin89 explică (pentru anonim_4396):

Poate exagerează puţin. Dar nu total.

| Thecurious a răspuns:

Campurile electromagnetice produse, in special de telefoane si antene (din cate stiu ), dauneaza, evident, organismului.
In ceea ce priveste telefoanele, este recomandat ca SAR-ul -in romana : indicele de absortie al organismului - sa fie cat mai mic.
Antenele de telecomunicatii prezinta ridicat, undele emise si receptionate de ele au o vrecventa ridicata ( ar fi indicat sa nu locuiesti sau sa iti desfasori activitatile in preajma unor asemea antene).
E un risc asumat, caci omenirea tinde catre evolutie tehnologica.
Nu stiu daca in videoclip sunt strecurate exagerari.