Da,o sa avem cancer cu toti acum, sunt exagerari, paranoia, da afacteaza, dar nu chiar asa
Cred că e şi niţel prematur să facem afirmaţii categorice cu privire la acest subiect. Tehnologia este relativ tânără şi nu cred că s-au făcut suficiente studii pentru a fi bine cunoscute eventualele efecte secundare.
Eu sunt putin cam sceptic la studii si ce spun motoarele de cautare google sau orice tip de studiu informatie. Pâna nu se fac chestii amãnuntite pe pielea fiecaruia e absurd sa crezi tot ce scrie undeva.
Tehnologia ar putea fi chiar mai dezvoltata si avantajoasa decât ne putem noi imagina.
Campurile electromagnetice produse, in special de telefoane si antene (din cate stiu ), dauneaza, evident, organismului.
In ceea ce priveste telefoanele, este recomandat ca SAR-ul -in romana : indicele de absortie al organismului - sa fie cat mai mic.
Antenele de telecomunicatii prezinta ridicat, undele emise si receptionate de ele au o vrecventa ridicata ( ar fi indicat sa nu locuiesti sau sa iti desfasori activitatile in preajma unor asemea antene).
E un risc asumat, caci omenirea tinde catre evolutie tehnologica.
Nu stiu daca in videoclip sunt strecurate exagerari.
Da exagereaza total, in schimb uita sa precizeze ca datorita "tehnologiei" oamenii de rand au devenit oi, dirijate de Ciobani ( care in situatie de fata sunt CEO, autoritati, mariile corporatii ). Tehnologia exagerata inseamna moartea libertatii/intimitatii personale.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: